Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zegarek samsung galaxy watch active 2 44mm LTE

(Temat utworzony: 03-01-2022 06:30 PM)
674 Wyświetlenia
Dudko
Helping Hand
Opcje
Witam wszystkich serdecznie, mam pytanie zakupiłem nowy zegarek i przesłałem kopię zapasową ze starego zegarka i brakuje mi aplikacji samsung pay, czy jest możliwość jej pobrania bo nigdzie nie widzę , i czy dobrze zrobiłem ze przywróciłem kopię ze starego zegarka ? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam 
0 Like
31 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Obecnie nie ma możliwości pobrania Samsung Pay na zegarek. Ja też jej nie widzę dostępnej w sklepie
Dudko
Helping Hand
Opcje
Właśnie, a na starym zegarku miałem
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
A jaki to był model zegarka ? Używał Pan go w Polsce?
Dudko
Helping Hand
Opcje
Taki jak ten nowy co kupiłem, tylko że ten stary kupiłem we Francji a ten teraz w Polsce, może dlatego nie ma samsung pay
0 Like
Ewamilozin72
Helping Hand
Opcje
Witam. Ten model nie obsługuje płatności Samsung Pay w Polsce. Płatności zegarkiem dokonamy tylko na modelu Galaxy Watch 4 . Przywracanie kopii może zakłócać prawidłowe działanie zegarka, lepiej wszystko zaleca się instalować na czysto.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Dudko  Witam

Na nowym Galaxy Watch 4 nie wszystkie aplikacje da się skopiować, niektóre są niedostępne na nowym systemie. 

W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Dokładnie tak. Samsung Pay nie jest dostępne w Polsce na tym modelu. To jest powód dlaczego nie można jej pobrać
Dudko
Helping Hand
Opcje
Rozumiem tylko że zegarek jest ten sam co wcześniej miałem, tylko może nie ma aplikacji samsung pay bo tamten kupiłem we Francji a ten teraz w Polsce może to być powód?
0 Like
Dudko
Helping Hand
Opcje
Tak wiem że, w Polsce nie można płacić mi tylko chodzi o to że nie ma tej aplikacji. Co co mam przywrócić ustawienia fabryczne ?
0 Like