Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zegarek Galaxy Watch 4 Classic bluetooth problem z pisaniem głosowym wiadomości

(Temat utworzony: 23-01-2022 06:06 PM)
691 Wyświetlenia
Julka77
Pioneer
Opcje
Dzień dobry, proszę o podpowiedź w temacie pisania głosowego wiadomości w zegarku Galaxy Watch 4 Classic. Zainstalowałem aplikacje Gbord, dzięki której można pisać wiadomości głosowe po polsku. Wszystko działało perfekt do dziś. Po wciśnięciu ikonki mikrofonu na zegarku pojawia się komunikat " inicjuję" i wraca po kilku sekundach do pisania z klawiatury. Wszystko mam dobrze ustawione i w tel i w zegarku. Niestety mikrofon nie działa. Poproszę o pomoc!
0 Like
21 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, proszę na początek wyczyścić dane aplikacji. Jeśli to nie pomoże proszę przeinstalować aplikację
0 Like
Julka77
Pioneer
Opcje
Niestety wyczyszczenie danych nie pomogło. A czy to ma znaczenie, że aplikacja działa bez zarzutu na telefonie,a na zegarku się wiesza?
0 Like
Julka77
Pioneer
Opcje
I niestety przeinstalowanie Gboarda nie pomogło :(. Dalej nie można pisać głosowo na zegarku.
0 Like
icebbc7
Pioneer
Opcje
Również miałem taki problem , zrestartowałem zegarek i wszystko śmiga normalnie.
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
W takim razie wykonałbym reset zegarka bez przywracania kopii zapasowej
Julka77
Pioneer
Opcje
Niestety u mnie to nie działa. Problem nie zniknął. A wręcz pokazał się nowy komunikat "UPS .. Nie można połączyć się z google".
0 Like
Julka77
Pioneer
Opcje
A czy mogę prosić o odpowiedź jak to mam wykonać?
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jasne.
Na zegarku
Wejdź -> ustawienia -> ogólne -> resetuj.
Julka77
Pioneer
Opcje
Niestety reset spowodował, że nie mam Gboarda na zegarku, mimo, że mam go w telefonie, nie mogę zmienić tarczy zegarka i pojawiły się inne problemy 😞
0 Like