Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zegarek Galaxy fit e niewidoczny w sieci bluetooth

(Temat utworzony: 06-01-2020 10:17 PM)
23182 Wyświetlenia
PiotrekM
Apprentice
Opcje

3 dni temu zakupiłem zegarek Samsung Galaxy Fit e . Był połączony z aplikacją wearable, wszystko działało ok. Połączony był z tel samsung Galaxy A5. Dzisiaj po 2 dniach działania zegarek jest niewidoczny w sieci bluetooth. aplikacje go nie widzą.  Nie można go wykryć. Resetowalem i kasowalem dane aplikacji werarable, ponownie instalowalem i nic. Zegarek ponownie podpinalem do ladowarki. Ponownie ladowalem (57%), zresetowac sie nie da bo nie ma przycisku. Próbowałem wyszukać go innym telefonem (samsung A40, samsung A 50) jest niewidoczny. Zegarek nad godziną ma ikonkę jak by był w trybie zegarka. 

Proszę o pomoc jak ponownie połączyć zegarek z telefonem.

28 Odpowiedzi
Jan95
Apprentice
Opcje

Mam dokładnie ten sam problem po 2 dniach i na telefonie samsung galaxy A5 2017 i jestem zawiedziony strasznie ponieważ jest to prezent potrzebuje pomocy bardzo pilne i naszczęscie nie jestem sam

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PiotrekM@Jan95, spróbujcie zresetować ustawienia sieciowe w telefonie (Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie ustawień sieciowych). Wykonajcie również wipe cache partition. Zabieg ten nie usuwa żadnych danych z telefonu.

0 Like
Jan95
Apprentice
Opcje

Niestety po wykonaniu obu opcji brak oznak życia opaskiScreenshot_20200106-234418_Galaxy Wearable.jpg

20200106_234630.jpg

0 Like
Jan95
Apprentice
Opcje
A nie da się jakoś tej opaski zresetować?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jan95, opaskę można przywrócić do ustawień fabrycznych wyłącznie z poziomu aplikacji Galaxy Wearable. W tym wypadku nie uda się tego zrobić ponieważ opaska nie jest wykrywana przez telefon. Spróbuj połączyć opaskę z innym telefonem lub tabletem i wtedy wykonaj resetowanie.

0 Like
Jan95
Apprentice
Opcje

Z trzema telefonami to samo z xiaomi redmi not7 i Samsungiem s6 tak samo się nie da. Jest taka możliwość żeby to na gwarancję oddać

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Jan95  Jest taka możliwość jeśli masz dowód zakupu i nie minęło 2 lata od zakupu.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jan95, listę punktów serwisowych znajdziesz w tym miejscu.

0 Like
Jan95
Apprentice
Opcje

Opaskę mam dopiero 4dni

0 Like