Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung galaxy Watch7 nie wysyła się wiadomość w odpowiedzi na powiadomienie

(Temat utworzony: 26-01-2025 11:10 PM)
739 Wyświetlenia
Mateunatek
Navigator
Opcje

Witam bardzo przychodzę z pytaniem czy ktoś wie o co chodzi? Bo szczerze ja nie wiem 

- problem mam z wysyłaniem wiadomości ze jak na zegarku dostane wiadomość i pisze wiadomość i ja wysyłam do danej osoby to nagle tej wiadomości nie ma jakby się nie wysłało to ma znaczenie czy jest włączone wifi i bluetooth czy nie ma znaczenia? Bo mam włączone oszczędzanie bateri w zegarku moze dlatego ale nie wiem szczerze wiec bardzo dziękuję za każdą pomoc 

- mam drugie pytanie jaka opaskę najlepiej kupić która będzie długo trzymać wyglądowo i będzie taka inna ale oryginalna i z jakiej strony? ale tego nie wymagam 
10 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Bluetooth musi być włączony aby zegarek mógł być połączony z telefonem chyba że ma Pan zegarek z modułem LTE wtedy bluetooth nie musi być włączony. Czy wiadomości które nie dochodzą są z messengera? Jeżeli tak to jest to znany problem i winna jest ostatnia aktualizacja zegarka do One UI 6.
Przykładowy wątek:
https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/nie-mogę-odpisywać-z-zegrka-na-messenger/td-p/11305830?s...
Mateunatek
Navigator
Opcje
Lte nie mam tylko Bluetooth , pisze coś z zegarka i nie ma tej wiadomości z mesengera jakby ona nie istniała ta wiadomość, wlacze Bluetooth i zobaczę jak nic się nie zmieni to trudno dla mnie najważniejsze są wybracie podczas powiadomienia które dostaje
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mateunatek  jak wersja zegarka nie jest LTE to Bluetooth musi być włączony i na stałe połączone z telefonem

futrocrx
Pioneer
Opcje
Jak chodzi o odpowiadanje na wiadomości z messenger to ten problem jest u każdego
Mateunatek
Navigator
Opcje
Dobrze wiem dziękuję
0 Like
kasik40
Journeyman
Opcje
Kiedy będzie szło odpisywać normalnie?
0 Like
Mateunatek
Navigator
Opcje
Nie rozumiem
0 Like
kasik40
Journeyman
Opcje
No nie mogę dalej odpisywac...tzn pisze wylano a wiadomość nie dochodzi do danej osoby
0 Like
kasik40
Journeyman
Opcje
Wyslano
0 Like