Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zdjęcia kontaktów

(Temat utworzony: 14-11-2019 08:03 PM)
1220 Wyświetlenia
Aneta1703
Journeyman
Opcje

Hej. 

Od jakiegoś czasu mam taki problem... Zegarek nie pokazuje zdjęć kontaktów np. messenger, whatsapp itp.. Pokazuje nazwę kontaktu i ikonę systemową. Kiedyś było wyświetlane zdjęcie. 

Czy ktoś wie co może być tego przyczyną? 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Aneta1703
Journeyman
Opcje

Ściągnęłam tą wersję którą Ty masz i działa. 

Zastanawiam się dlaczego nie przychodzą takie aktualizacje tylko trzeba je ściągać z neta.. Ale nie ważne.. Ważne że zdjęcia wróciły 😁

Dziękuję za pomoc. 🙏

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

22 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Aneta1703 i tak ma być. Zdjęcia przekazywane są tylko ze stockowej aplikacji kontaktów, ze wszystkich zewnętrznych przesyłana jest tylko ikona.

Trzeba się z tym pogodzić.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Aneta1703
Journeyman
Opcje
To dlaczego inni użytkownicy tego zegarka mają zdjęcia?
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Pokaż proszę screeny z tych zegarków innych użytkowników. Mówimy oczywiście o modelu Gear Sport, bo taki zaznaczyłaś w etykiecie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Aneta1703
Journeyman
Opcje

U innych jest zdjęcie kontaktuU innych jest zdjęcie kontaktu

A u mnie tylko ikonkaA u mnie tylko ikonka

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Aneta1703 sprawdź wersje softu na obu zegarkach.

0 Like
Aneta1703
Journeyman
Opcje

Oprogramowanie jest identyczne 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Aneta1703 być może inna wersja aplikacji GW. A z jakim telefonem jest połączony ten drugi zegarek? 

0 Like
Aneta1703
Journeyman
Opcje

Ja mam Huawei.. Ten drugi to Samsung.. Obydwa android 9.

Ale wcześniej miałam również na Huawei i też android 9 i śmigało jak należy.. 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Aneta1703 odpowiem tak. Z urządzeniami innych producentów niż Samsung, nigdy nie uzyskasz pełnej funkcjonalności. Ale tak napisałem wcześniej, obecnie również w połączeniu z telefonami Samsunga, u mnie Galaxy S10+ z Androidem 10, również w powiadomieniu wyświetlana jest ikona aplikacji a nie awatar kontaktu.