WITAM!
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Galaxy Watch. Zauważyłem że nie posiadam aplikacji "wiadomości". Mam telefon LG K8 LTE... Wyświetl post
Cześć
Zakupiłem Samsung Galaxy Watch LTE 46mm i mam dwa problemy z któymi nie mogę sobie poradzić. Dodam, że mam w zegarku zdublowany z telefonu... Wyświetl post
Witam,
Po aktualizacji do tizen 4.0.0.7 na Samsnug Galaxy Watch 46 mm non-LTE, przy aktywnym ustawieniu automatycznej niskiej jakości,... Wyświetl post
Takie trochę głupie pytanie ale czy można opaskę Samsung Galaxy Fit wnosić na pokład samolotu? Wiem że były problemy z jakimś telefonem Samsunga w... Wyświetl post
Dzień dobry,szukam rozwiązania w jaki sposób można zablokować instalowanie aplikacji w zegarku np. Youtube, przeglądarki internetowej itdZegarek... Wyświetl post
Cześć,
Mam taki problem z Samsung Fit e: opaska co jakiś czas wyświetla powiadomienie o e-mailu od konkretnego nadawcy (newsletter sklepu... Wyświetl post
Cześć.
Czy coś zmieniło się w kwestii konwersji mowy do tekstu na zegarkach Samsung ?
Nie mówię o asystencie a jedynie możliwości dyktowania... Wyświetl post
Anonimowy
Dla mnie to i tak super wiadomość. Nie wiedziałem że istnieje taka
aplikacja. Dzięki za info Wyświetl post
Witam od 3 tyg użytkuje smartwatch , od niedawna zauważyłem dziwne zachowania w pomiarze włączając opcje ciągłego pomiaru nie raz wyswietla mi puls... Wyświetl post
Witam, kupiłem żonie na prezent na gwiazdke ten zegarek po zapewnieniach w Samsung Brand Store że wszystko będzie dobrze działało w komplecie z... Wyświetl post
Witam wszystkich forumowiczów,
Mikołaj przyniósł żonie pod choinkę Active Watch 2 LTE 40mm a ja mam teraz spory problem z konfiguracją... Wyświetl post
Witam mam problem a zarazem pytanie, czy jest możliwość odpowiadania na powiadomienia z messengera? Wpisując wiadomość i klikając wyślij otrzymuje... Wyświetl post
Witam, ponieważ zastanawiam się nad kupnem zegarka Samsung Galaxy watch active 2, i mam pytanie. Jeżeli nie posiadam telefonu od Samsunga oznacza... Wyświetl post
Witam od wczoraj jestem posiadaczką Galaxy active. Niestety przy połączeniu z telefonem xiaomi redmi 8t pojawia się komunikat Brak połączenia z... Wyświetl post
Witam, mam problem. Przestał działać mi dotyk w zegarku Gear S2, mogę coś z tym zrobić czy od razu mam zgłosić się do sklepu i złożyć reklamację?
... Wyświetl post
Witam posiadam smartwatch Galaxy watch 46mm
Moim problemem jest prędkość wifi
Po połączeniu zegarka z telefonem poprzez bluetooth, prędkość wi... Wyświetl post