Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zalany Sport gear

(Temat utworzony: 01-09-2019 08:54 PM)
683 Wyświetlenia
tuhajbej2000
First Poster
Opcje

Próbowałem popływać z Sport Gear i po kilku minutach pływania przestał reagować dotyk. Serwis domówił naprawy z powodu zalania. Zegarek wrócił po około miesiącu. po uruchomieniu okazało sie że prawie wszystko działa, oprócz klawisza powrotu. Pomyślałem że pomoże hard reset. Po ponownym uruchomieniu okazało się że konieczne jest naciśnięcie klawisza powrotu aby zakończyć powitalną prezentację. 

Najgorsze że nie zrobiłem kopii zapasowej i nie mogę przywrócić ustawień.

Zastanawiam się czy mógłbym przywrócić ustawienia z kopii innego użytkownika.

0 Like
4 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@tuhajbej2000, Sprawdzałeś czy w Galaxy Wearable nie masz już zapisanej jakiejś kopii zapasowej ? Funkcja ta powinna być domyślnie włączona.

Galaxy Wearable --> Konto i kopia zapasowa --> Kopia zapasowa i przywracanie --> Zarządzanie pamięcią w chmurze lub Ustawienia kopii zapasowej

Screenshot_20190901-220752_Galaxy Watch PlugIn.jpgScreenshot_20190901-220812_Galaxy Watch PlugIn.jpg

tuhajbej2000
First Poster
Opcje
Kopia jest z 31-08-2019 a więc już po awarii.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@tuhajbej2000, Rozumiem, że chcesz przywrócić kopię zapasową z powodu braku możliwości ukończenia prezentacji powitalnej ?

@tuhajbej2000  napisał(a):

Zastanawiam się czy mógłbym przywrócić ustawienia z kopii innego użytkownika.

Możesz spróbować połączyć się z tym samym, ale sprawnym zegarkiem, skonfigurować go, utworzyć kopię, a następnie przywrócić tą kopię na uszkodzony zegarek.

0 Like
tuhajbej2000
First Poster
Opcje
Właśnie chodzi mi o tę kopię. Nie mam możliwości jej utworzyć ale ktoś mógłby zalogować się na moje konto i taką kopie tam zapisać
0 Like