Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakłócenia bluetooth

(Temat utworzony: 24-05-2021 09:22 PM)
399 Wyświetlenia
kubajrzbk
Navigator
Opcje
Czy ktoś spotkał się z problemem zakłóceń (trzaski) podczas odtwarzania muzyki przez bluetooth ze smartfona mając jednocześnie podłączonego smartwatcha? 

Miałem wcześniej różne opaski, zegarki i nigdy taki problem nie występował nawet przy typowo "chińskich gadżetach" a teraz kupiłem gw46 i podłączony do s20+ powoduje straszne zakłócenia (jw.) np. jak słucham muzyki w aucie.

Jakieś pomysły, rozwiązania czy nic z tym nie zrobię?
0 Like
10 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @kubajrzbk 

Spróbuj zresetować ustawienia sieciowe. 

Aby to zrobić przejdź do: Ustawienia -> Zarządzanie ogólne -> Resetowanie -> Resetowanie ustawień sieciowych. 

kubajrzbk
Navigator
Opcje
Sprawdzane na innych telefonach np. s10 i problem ten sam więc winowajcą niestety gw46
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Spróbuj przywrócić zegarek do ustawień fabrycznych i ponownie sparować. 

kubajrzbk
Navigator
Opcje
Również bez zmian 😒
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

A resetowałeś ustawiania sieciowe, tak jak pisałem? 

0 Like
kubajrzbk
Navigator
Opcje
Nie, bo fabryczne to jednocześnie reset ust. sieciowych, a poza tym na innych telefonach problem jest ten sam. Ale spróbuję mimo wszystko :smiling-face:
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Ustawienia fabryczne przywracasz na zegarku, a resetowanie ustawień sieciowych robisz na telefonie. W związku z tym nie jest to to samo. 

kubajrzbk
Navigator
Opcje
Fabryczne robiłem i na telefonie, i w zegarku. Teraz zrobiłem sieciowe w telefonie, jutro sprawdzę efekty.
0 Like
kubajrzbk
Navigator
Opcje
Niestety reset ustawień sieciowych nie pomógł. Telefon wykluczam. Teraz pytanie, czy to może być wina zegarka (z innymi *co prawda nie tak rozbudowanymi* nie było takich problemów np. mi band 4). Nawet włączenie trybu offline nie wyklucza problemu, jedynie całkowite wyłączenie zegarka. Nie mam drugiego żeby sprawdzić.
0 Like