Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Wgranie oryginalnego oprogramowania samsung frontier s3

(Temat utworzony: 05-12-2019 07:32 PM)
662 Wyświetlenia
cytrynaxxl
Apprentice
Opcje

Witam podczas aktualizacji zegarla wyłączył  siesię z uwagi na słabą bateri. teraz mie dziala tryb recovery. Na zegarku wyskakuje napis rebooting i pozniej wyskakuje do loga zegarka i tak wisi do rozładowania. sądzę że trzeba teraz wgrać softa ale jak się do tego zabrać pomoze ktoś  

0 Like
Carloss71
Pioneer
Opcje

Witam

Pytam się nieoficjalnie !

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Carloss71 a ja odpowiedziałem całkiem oficjalnie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Carloss71
Pioneer
Opcje

A ja dalej pytam nieoficjalnie ! Proszę o ew. kontakt na priv.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Carloss71 gdzie tu logika, pytać nieoficjalnie na oficjalnym forum? :thinking-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Carloss71
Pioneer
Opcje

W czym leży problem? Są osoby na forum i robią to o czym mówię w podziemiach forum. Wiec pytam nieoficjalnie na oficjalnym forum. Proste. Zresztą sprawę uważam za nieaktualną bo już mam to  o co prosiłem.  Temat zamknięty z mojej strony

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Carloss71  Problem leży w logicznym rozumowaniu niektórych kwestii. 

Wytłumaczę jeszcze raz. 

Zdawałeś pytania, na które odpowiedź na oficjalnym forum nie może być udzielona, ponieważ jest niezgodna z polityką firmy i zapisami gwarancyjnymi.

Czy naprawdę tak trudno to zrozumieć? :face-with-rolling-eyes:

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

załamka.gif

Spoiler
haha.gif

0 Like
Carloss71
Pioneer
Opcje

surprised-amazed-shocked-20.gif

0 Like
Carloss71
Pioneer
Opcje

Dlaczego kasowane są części moich postów i zmiana ich kontekstu. Dlaczego kasowane są moje całe posty..? w czym problem bo nie zgadzam się z panem Szwcu..? Proszę o przywrócenie postu oraz oryginalnego jego kontekstu!
A co do oficjalności tego forum ... gdzie jest regulamin ..? ***Dlaczego to zostało skasowane z mojej wypowiedzi. !

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Carloss71  napisał(a):
A co do oficjalności tego forum ... gdzie jest regulamin ..?

Regulamin Społeczności Samsung

2.3. Nie wolno przesyłać treści, które:
g) Zawierają rady, które mogłyby skutkować naruszeniem gwarancji produktów lub
urządzeń firmy Samsung lub stanowiłyby nadużycie usług Samsung lub pomagałyby w obejściu zabezpieczeń Samsung