Cześć!
😃😃🙂🤗🤗 Przede wszystkim muszę przyznać, że jestem tu nowy. Ale bardzo cieszę się, że jestem z Wami! Dziękuję wielce za przyjęcie mnie do swojego grona! 😃😃😃👍👍👍🙏🙏🙏👋👋👋
Słuchajcie, mam już do Was pytanie (tak, tak od razu! 😁😁🤗🤗😉), które sformułuję poniżej. Jednocześnie bardzo przepraszam za długość, proszę o wybaczenie! 😅😅😁🤗🤗🤗
Czy ktoś inny - poza mną - może ma też problemy z używaniem Welltory na GW6 (Classic)? I czy komuś udało się uporać z tymi problemami?
W moim przypadku Welltory po zainstalowaniu wykonuje na początku jeden pomiar (ale bez rezultatu! 😳🤔🤔 I nie wysyła niczego do aplikacji na telefonie); a kiedy chcę drugi raz uruchomić Welltory na zegarku - aplikacja zachowuje się tak - wydaje się działać, ale tylko na ułamek sekundy i potem się wyłącza... Co ciekawe, aplikacja na telefonie pokazuje połączenie z zegarkiem i aplikacją Welltory - że jest OK (poza tym GW6 zostaje wykryty i ustawiony jako źródło sygnału...)... Jeszcze ciekawsze jest to, że PO USUNIĘCIU DANYCH APLIKACJI Z ZEGARKA (to „ usuń dane" w ustawieniach aplikacji) - wtedy Welltory na zegarku, gdy ponownie zgodzimy się na uprawnienia, tak samo: wykona ("tak jakby") pomiar - ale znowu - bez żadnego rezultatu w aplikacji na telefonie... Dalej - występuje nadal to samo, co opisałem powyżej odnośnie kolejnych prób uruchomienia tej aplikacji na Wear OS (4.0)...
Czy ktoś może miał taki problem z tą aplikacją?
Byłbym bardzo wdzięczny, gdybyście podzielili się możliwym rozwiązaniem - jeśli, oczywiście, takowe - przynajmniej na razie - jest! 🙂
Dziękuję bardzo za uwagę i pozdrawiam serdecznie wszystkich! :-)) 👋👋👋