Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Watch4/Watch5/Watch6/Watch7/Ultra i Google Pay (Portfel Google) jak płacić - poradnik

(Temat utworzony: 20-08-2022 08:11 AM)
795 Wyświetlenia
Riddick1500
Pathfinder
Opcje

Z racji tego że poprzedni wątek dotyczący płatności GP w naszych nowych Watcha został usunięty przez samego autora z niewiadomych przyczyn pragnę tutaj zawrzeć wszystko co zostało ustalone w tamtym wątku bo na pewno się przyda

Więc tak. 

Należy podpiąć kartę do GP w Watchu. Ażeby transakcja przeszła musimy mieć uruchomioną aplikacje GP (najlepiej przypisać ją do przycisku górnego - dwuklik) i poczekać aż wyświetli się informacja - zbliż do czytnika. Oczywiście trzeba mieć włączone NFC. Przy włączonym NFC ale nie uruchomionej aplikacji, transakcje nie przejdą. Druga istotna sprawa, to trzeba mieć zaznaczoną opcje w NFC - płacenie otwartą aplikacją. Bez tego wychodzą często kwiatki przy płatnościach i te nie przechodzą

662 Odpowiedzi
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Dobre... Czy już wiadomo kiedy jakaś poprawka?Screenshot_20220820-022910_Google Play Store_7132_1660955350.jpg
0 Like
Daglass
Pioneer
Opcje

Powiem wam że zegarek Samsung galaxy watch 5 pro LTE trzeba zwrócić chyba,  2300zl daje się v wam i co płatności nie działają,  porażka,  czytam opinie że nie którym nie można było konta Google utorzyc w zegarku,  u mnie konto się utworzyło, ale płatności z zegarka nie działają zaznaczę ze w telefonie portfel mam mastercard i działa a w zegarku nie działa,  to jest mój 1 samsung zegarek i co i gow.. ,  taki xiaomi s1 ma płatności i wszystko działa, 

0 Like
Szymek78
First Poster
Opcje
Mam ten sam problem. W telefonie portfel działa a na zegarek nie mogę dodać kart.
0 Like
wowo213
Pioneer
Opcje

To mój pierwszy zegarek, ale operacja dodania karty przebiegła bez problemów i karta ING się wyświetla. Nie wiem tylko czy wszystko działa, bo jeszcze nigdzie nie byłem płacić 

Byłem już w sklepie i wszystko śmiga bezproblemowo 

wowo213
Pioneer
Opcje

Ja mam Pro bez LTE i Google Pay działa

0 Like
Daglass
Pioneer
Opcje
Noi teraz co robić oddawać zegarek bo tak nie może być,
0 Like
Wilu
Helping Hand
Opcje
Hihi 🤣 na watch 4 działa platnosc i jest bezel 😊 dlatego go nie zmienie, mysle ze watch 6 wroci bezel ❤️
0 Like
Daglass
Pioneer
Opcje
Ale tak nie może być płacimy kupę kasy i co z tego mamy ano mamy tak że nie można płacić kartami, przez zegarek, w telefonie karta działa ,
0 Like
Daglass
Pioneer
Opcje
Dzwonię do samsunga zobaczymy co powiedzą
0 Like
Goldbeeker
Apprentice
Opcje
Ja niby mam zgodne i że zadziała a nie mogę dodać.
0 Like