Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Watch ultra - trening

(Temat utworzony: 28-09-2024 07:41 PM)
259 Wyświetlenia
Kamilm96
Pathfinder
Opcje
Cześć!
Po dwóch miesiącach posiadania watch ultra i poważnej kontuzji wróciłem na rower.
Chciałem po raz pierwszy przetestować treningi na nowym zegarku i szok, dwukrotnie po około 0.5km trening został automatycznie zakończeny, bez powiadomienia, zorientowałem się po pierwszej części trasy (pierwszy jazda - łącznie około 17km, zarejestrowane 0,48km) i na koniec (druga jazda - około 21km, zarejestrowany dystans to 0.53km).

Jakieś pomysły co może być przyczyną? Nie po to człowiek płaci prawie 3 tysiące za zegarek żeby takie atrakcje były 😞 
15 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć! Próbowałeś wyłączyć Automatyczne wstrzymywanie i przewodnik podziału?
0 Like
Kamilm96
Pathfinder
Opcje
Automatyczne wstrzymywanie mam wyłączone, co i tak moim zdaniem nie powinno zatrzymywać całkowicie treningu.
Przewodnik podziału przy typowo sportowej jeździe jest dla mnie mega ważny, więc z niego nie zrezygnuję, bo dzięki niemu wiem jakie tempo utrzymuję, choć.. i tak nie działa bo do kilometra nie dociągnie tylko wyłączy.

Tak czy inaczej żadna z tych funkcji nie powinna zatrzymać całkowicie treningu.
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie powinna zatrzymywać treningu jednak tak się zdarza przez błędy w oprogramowaniu. Wyłącz funkcje i sprawdź. Prawdopodobnie aktualizacja naprawi ten problem.
0 Like
Kamilm96
Pathfinder
Opcje
Aktualizacji odkąd kupiłem watch ultra brak. W sumie co ma przewodnik podziału do tego jak wywala po połowie kilometra 😅
Cóż, jutro bez treningu, ale w poniedziałek sprawdzę na wyłączonym.
W każdym razie jestem zażenowany działaniem urządzenia za taką kasę.

Dzięki za chęć pomocy, zobaczymy czy wyłączenie przewodnika podziału coś da
0 Like
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
Niestety musimy sobie radzić z wyłączonym przewodnikiem podziału tak bardzo dla nas ważnym bo to on powoduje ten błąd. Łączę się w bólu
0 Like
Kamilm96
Pathfinder
Opcje
Sprawdzone, potwierdzone?

Dzięki za informację
0 Like
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
Tak. Mam ten sam błąd tylko że korzystam z galaxy watch 4
JasiuTV