Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Watch 4 update 2022

(Temat utworzony: 08-02-2022 03:38 PM)
346 Wyświetlenia
Mighn
Big Cheese
Opcje
Świetnie, tylko pytania:
 kiedypdate dla wersji LTE?
Kiedy asystent Google?
Czy wreszcie będzie dało się korzystać z rozmów telefonicznych bez przegrzewania?
Czy zrezygnujecie z tego "samsungowego ładu" z bezsensownym wyświetlaniem zakresu pulsu zamiast wykresu?

Bo szczerze mówiąc, za brak asystenta google Samsung powinien dać jakąś rekompensatę klientom, którzy kupowali zegarek zwiedzeni obietnicami.
6 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mighn  Witam

Na asystenta google musimy cierpliwie czekać,

Chodzi o rozmowy telefoniczne przez zegarek z sim?

Co do trzeciego punktu proszę jaśniej opisać problem...

Mighn
Big Cheese
Opcje
Co do asystenta, to troszkę już cierpliwości zaczyna brakować, ile to już miesięcy czekania?... Wykres tętna w wynikach ćwiczeń jest ok, ale ten poza ćwiczeniami gdzie są tylko podane zakresy tętna to totalna porażka... A co do rozmów, ostatnio zdarzyło mi się małe combo: słuchałem muzyki z zegarka (spotyfy po Wi-Fi) na budsach pro podczas jego ładowania, telefon był akurat wyłączony, więc odebrałem rozmowę przez zegarek (tak, LTE z eSIM) i... Overheat po niecałych 20 sekundach rozmowy...
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mighn  Przegrzał się po takim czasie?

Mighn
Big Cheese
Opcje
Tak, uruchomił tryb schładzania, i był na prawdę cieplutki, trochę mnie to zdziwiło, bo zdarza mi się korzystać z niego jako z telefonu i do tej pory rozmowy nawet po 10 minut co prawda go nagrzewały, ale działał bez problemu, ale widocznie ładowanie (podczas którego też potrafi się zrobić całkiem ciepły) plus rozmowa, to dla niego zdecydowanie za dużo 😞
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mighn  Tak połączenie tych dwóch rzeczy rzeczywiście może wygenerować bardzo duę ilości ciepła, samo ładowanie może spowodować że zegarek będzie ciepły oraz przy rozmowie na LTE również ale w żadnym wypadku w pojedynczy sposób korzystając z tych rzeczy nie powinien się przegrzewać.

Mighn
Big Cheese
Opcje
Ok. Oddaje honor, mimo informacji na stronie Samsunga, że update dla wersji LTE będzie później, dzisiaj właśnie na tą wersję (sm-r985f) dotarło update. Jestem pod wrażeniem i przepraszam za bezpodstawną krytykę.
0 Like