Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Watch 4 płatność zegarkiem

(Temat utworzony: 01-09-2021 08:57 AM)
34340 Wyświetlenia
DanS21
Explorer
Opcje

Hej, czy ktoś z Was używał zegarka Watch 4 do płatności zbliżeniowej? Jeśli tak to proszę o info czy za każdym razem należy wejść w Gpay aby dokonać zapłaty?

Mam dodaną kartę i płatność nie działa. 
0 Like
Przejdź do rozwiązania
Riddick1500
Pathfinder
Opcje

Dzięki za rozjaśnienie sytuacji - swoją drogą brawo dla autora tematu za usunięcie ów tematu który był pomocny

0 Like
Riddick1500
Pathfinder
Opcje

Pozwoliłem sobie założyć nowy wątek z tytułem sugerującym o co chodzi oraz co i jak i tam proponuje opisywać nasze przygody z płatnościami oraz problemy z tym związane

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wygląda na to, że użytkownik @DarekS usunął wszystkie swoje wiadomości, a nawet profil. Szkoda tylko wątków, w których zostały szczegółowo omówione pewne kwestie.

https://eu.community.samsung.com/t5/user/viewprofilepage/user-id/822164

@Riddick1500, Dodałem link do Twojego wątku w wiadomości oznaczonej jako rozwiązanie.

@OleksiiA, Czy wraz z usunięciem wątku usuwają się wszystkie zawarte w nim odpowiedzi ? Chodzi o te, które zostały napisane przez innych użytkowników.

OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@kamil40013, tak, jeśli autor usunie wątek, który założył, to usuną się również wszystkie odpowiedzi.

Masz rację, szkoda, że DarekS usunął wszystkie swoje wiadomości, część z nich była mega pomocna i nawet była akceptowana jako rozwiązanie przez innych użytkowników. Pogniewał się na nasze forum po prostu.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Wilu
Helping Hand
Opcje
A jak zrobić jak obracam zegarkiem w strone terminala i zegarek sie gasi, i już nie umie zapłacic, co poradzic??
0 Like
DanS21
Explorer
Opcje
Ustaw sobie uruchomienie G Pay na bocznym przycisku, po jego 2krotnym naciśnięciu aktywuje się karta, która jest dostępna do płatności na tyle długo, że nie zgaśnie Ci ekran- nawet przy kilkukrotnym ruchu ręką.
Wilu
Helping Hand
Opcje
Aaaaa ok, dzięki za infooo :smiling-face:
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DanS21  Tak rzeczywiście,  ten sposób będzie najszybszy 🙂

Wilu
Helping Hand
Opcje
Dzięki za info, działa 😊, tylko troche bez sensu że trzeba tą apke mieć włączoną... w telefonie wystarczy ekran odblokowany 😁, zawsze coś zawsze hehe, pozdrawiam kolegów
0 Like
Maciasek
Pathfinder
Opcje
Witam.
Czy ktoś ma konto w banku PKO BP i zegarek Galaxy watch 4?
Chodzi o to że PKO nie wspiera google pay.
Czy znacie jakiś inny sposób płatności tym zegarkiem i kartą z PKO BP?