Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung Galaxy Watch 5 pro usuwanie starych urządzeń ze sklepu Play oraz instalacja Asystenta Google

(Temat utworzony: 05-11-2022 09:38 PM)
1116 Wyświetlenia
AndrzeM_
Explorer
Opcje

Ostatnio zakupiłem SGW5 pro i nie wiem w jaki sposób ze sklepu Play usunąć moje stare urządzenie a mianowicie Samsung Galaxy Watch 4 classic. A drugi problem to nie mogę zainstalować właśnie do SGW5 pro Asystenta Google. Chodzi mi o samą instalację bo z konfiguracją sobie poradzę. Zegarek łącze z Samsung S22 ultra 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@AndrzeM_  

1. Sprawdzić czy zegarek ma aktualne oprogramowanie.
2. Z poziomu zegarka wejść w sklep Google i wybrać z końca listy "Moje aplikacje", powinna się wyświetlić aktualizacja asystenta. Po aktualizacji ręcznej (lub automatycznej) ikona asystenta powinna być dostępna z poziomu aplikacji w zegarku.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

9 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@AndrzeM_  Cześć 

Tutaj jest lista urządzeń:
co do asystenta Google powinien być już odrazu zainstalowany,  sprawdź czy zegarek jest zaktualizowany do najnowszej wersji.

AndrzeM_
Explorer
Opcje
Jest aktualne oprogramowanie. Z tego co się orientuję chyba trzeba w jakiś sposób wyłączyć nieszczęsne bixby
0 Like
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@AndrzeM_  

1. Sprawdzić czy zegarek ma aktualne oprogramowanie.
2. Z poziomu zegarka wejść w sklep Google i wybrać z końca listy "Moje aplikacje", powinna się wyświetlić aktualizacja asystenta. Po aktualizacji ręcznej (lub automatycznej) ikona asystenta powinna być dostępna z poziomu aplikacji w zegarku.

AndrzeM_
Explorer
Opcje
Dzięki to pomogło
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@AndrzeM_  Proszę bardzo. Pozdrawiam :smiling-face:

AndrzeM_
Explorer
Opcje
Nie mam już Samsung Galaxy Watch 4 classic (SM-R890) tylko Samsunga Galaxy Watch 5 pro (SM-R925F) a nadal podczas instalacji w sklepie Play widzi SGW 4 classic. Usunąłem go Galaxy Wearable. Telefon mój to Samsung Galaxy S22 ultra. Jak go usunąć by nie pokazywał się w Sklepie Play?

image

0 Like
SM07
Pioneer
Opcje
Spróbuj odinstalować to do galaxy watch 4Screenshot_20221202-081909_Settings_1000014272_1669965549.jpg
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Usuń go ze swojego konta Samsung.

Przejdź kolejno:

Ustawienia -> Konto Samsung -> Urządzenia. Tam poszukaj wyloguj i usuń.

Możesz też po tym wyczyścić dane aplikacji Sklep Play.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Hakalaka90
First Poster
Opcje
Rok później nadal pomocne :smiling-face:
0 Like