Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Watch 4 autoblokada

(Temat utworzony: 22-05-2022 01:21 PM)
652 Wyświetlenia
Krystuś
Voyager
Opcje
Witam, właśnie smugam sobie traske rowerem, z włączanym treningiem na zegarku. Czasem zdarza mi się że włączam pauzę zegarkiem i wiadomo trasa się wówczas nie liczy.
Czy zegarek ten posiada jakąś funkcje autoblokady? Żeby podczas jazdy nie wciskać samoczynnie bocznych klawiszy?
17 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krystuś  Witam 

Tak podczas uruchomienia treningu i jazdy na rowerze po zatrzymaniu trening powinien się sam wstrzymać, co zostanie potwierdzone przez zegarek.

Krystuś
Voyager
Opcje
Mnie chodzi o blokadę ekranu,klawiszy a nie proces zatrzymania treningu
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Możesz włączyć Blokadę przed wodą, wtedy wyświetlacz nie będzie reagował na dotyk.
Krystuś
Voyager
Opcje
A klawisze boczne? Głównie o nie chodzi bo to je wciskam przypadkiem i pauzuje trening
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Przyciski będą dalej działać.
Krystuś
Voyager
Opcje
Czyli żadna blokada, kolejny bez sens w zegarku zabawce za kupę siana 🤷‍♂️
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krystuś  No nie zgadzam się wszystko jest dobrze przemyślane

Krystuś
Voyager
Opcje
Tak, musisz bronić marki za wszelką cenę bo pewnie taka twoja praca
Ale dla mnie blokada ekranu to podstawowa funkcja.
Wyobraź sobie że masz drzwi w mieszkaniu bez możliwości zamka, ja właśnie w ten sposób widzę brak tej funkcji.
Chyba ze nosisz zegarek tylko dla ozdoby ale ja z niego korzystam, jeżdżę na rowerze, biegam i naprawdę zdarza mi się że podczas tych czynności wdusze jakiś klawisz przypadkiem i wszystko idzie psu wiadomo gdzie
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krystuś  Również korzystam z tego zegarka, jeżdżę na rowerze, biegam i ja nie miałem takiej sytuacji aby przez przypadek wcisnąć któryś z przycisków.

I nie bronię marki