Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Utracone aktywności strava watch 4

(Temat utworzony: 01-01-2022 03:19 PM)
1146 Wyświetlenia
Ami13
Apprentice
Opcje

Witam, kiedy wracam po bieganiu do domu (telefon w domu), muszę ręcznie synchronizować z zegarka aktywności. Kilkam w aplikacji strava zegarka synchronizację aktywności, niestety czasem tracę te aktywności i nie wszystko pojawia się na moim koncie strava. Te aktywności znikają i zegarka i nie ma ich w komórce czy na koncie strava. 

Samsung Galaxy Watch 4 Classic Stainless Steel R890 46mm Silver 

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Ami13 Próbowałeś ponownie zainstalować aplikację? 

Wygląda na problem po stronie aplikacji Strava, z zegarkiem wszystko jest dobrze. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Ami13 Próbowałeś ponownie zainstalować aplikację? 

Wygląda na problem po stronie aplikacji Strava, z zegarkiem wszystko jest dobrze. 

Ami13
Apprentice
Opcje

Przeinstalowanie apki pomogło. Dziękuję.

KaraRun
First Poster
Opcje
Witam. Włączam Stravę bezpośrednio na zegarku Watch4 i po zakończonym treningu podsumowanie wskakiwało mi na telefon. Ostatnim razem tak się jednak nie stało. Trening zniknął z zegarka natomiast na Stravie w telefonie się nie pokazał.. o co może chodzić?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KaraRun  Witam

Czy włączał Pani funkcje oszczędzania energii lub zmieniał Pani zezwolenia dla aplikacji?

A nie pobierał Pani ostatnio żadnych aplikacji?

KaraRun
First Poster
Opcje
Nie miałam włączonej funkcji oszczędzania baterii ani nie zmieniałam zezwoleń.. nie pobierałam też nowych aplikacji. Jedynie robiłam aktualizację na telefonie (S20) i na zegarku. Wczoraj wracając z pracy włączyłam na Stravie na zegarku spacer i bez problemu wskoczyło mi na telefon (ale telefon miałam w torebce), a dziś biegałam z zegarkiem LTE i ta jak poprzednio trening był na Stravie na zegarku a po zakończeniu nie wskoczył na telefon..
0 Like