Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usunięcie zegarka Galaxy Watch 4 z konta Google

(Temat utworzony: 22-10-2021 02:22 AM)
4752 Wyświetlenia
4adrpat4
Pioneer
Opcje

Witam, miałem przez jakiś czas zegarek Galaxy Watch 4 i go sprzedałem. Jak mogę go usunąć ze swojego konta Google, żeby podczas instalacji aplikacji w Sklepie Play nie wyświetlała się opcja instalacji danej aplikacji na zegarku, którego już nie mam. Przywróciłem zegarek do ustawień fabrycznych, wyczyściłem dane aplikacji Galaxy Wearable i Sklepu Play ale to nie pomogło. Macie jakieś pomysły?

0 Like
10 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@4adrpat4  Witam 

Proszę wejść pod ten link https://myaccount.google.com/device-activity  , znajdują się  tam lista urządzeń,  trzeba znaleźć zegarek i go wylogować. 

4adrpat4
Pioneer
Opcje
Wylogowałem tam i dalej przy instalacji np. Wiadomości Google pisze, że na zegarku zainstalowane czy zainstalować na telefonie.
0 Like
4adrpat4
Pioneer
Opcje
Tak to wygląda.Screenshot_20211022-025159_Google Play Store.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@4adrpat4  jeżeli pisze że wiadomości na zegarku są zainstalowane to znaczy że aplikcja już na nim jest. Możemy wybrać czy chcemy na jednym urządzeniu instalować czy obydwu. 

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
@4adrpat4 Jeżeli wylogowałeś zegarek w miejscu wskazanym przez @PrzemekM, to podejrzewam, że po prostu aplikacja Sklep Play pamięta zegarek tylko w swojej pamięci. Spróbuj wyczyścić dane i pamięć aplikacji "Sklep Play". Ścieżka : Ustawienia - Aplikację - Sklep Play - Pamięć Domyślna- Wyczyść dane i pamięć aplikacji.
4adrpat4
Pioneer
Opcje
Tylko, że ja już nie mam tego urządzenia i nie chce mieć tego wyboru.
0 Like
4adrpat4
Pioneer
Opcje
Już to zrobiłem i dalej nic.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Próbowałeś wylogować się i zalogować na konto Google w telefonie ?
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@4adrpat4  Po usunięciu urządzenia z konta Google zostanie wylogowane po 28 dniach również ze sklepu Play.