Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

tryby I procedury na zegarku

(Temat utworzony: 07-08-2024 12:05 AM)
286 Wyświetlenia

Też mam ten problem

Janowicz
Navigator
Opcje
jak ustawić na gw7 żeby automatycznie w danym przedziale czasu wyłączał bluetooth a później włączał (nie ogarniam tych trybów i procedur na zegarku)
0 Like
4 Odpowiedzi
Opcje
Ja to robie ręcznie - zegarek jak telefon ma tak samo rozwijany w dół toolbar z ustawieniami (przeciągnij palcem z góry na dol), jest taka sama ikona trybu samolotowego - można ją przesunąć na początek i dość szybko i swobodnie wtedy operować (tryb samolotowy wyłącza także bluetooth)

Nie jest to automat ale może się sprzyda komuś to wrzucę swoje doświadczenie, pozdrawiam !
ftolu
Pioneer
Opcje
Z tego co się orientuję to można ustawić tylko procedurę na zmianę tarczy na zegarku.
Selixo
Big Cheese
Opcje
Tryby nie są dla zegarka, a na zegarku możesz ustawić tryb, który wykonuje telefon. Wystarczy dodać tryb i widzisz je na zegarku.
Przemek0201
Explorer
Opcje

Chyba tylko tryby synchronizuje, bo procedurę to wiem jak ustawić, ale to tylko telefon.

Ustawienie "procedury". Jeśli > ustaw przedział czasowy, następnie Wtedy > poprzez funkcję "szukaj" wpisz "Bluetooth" i jak znajdzie, to potwierdź i tam jest wyłączenie lub włączenie. Procedura powinna działać. Nie testowałem.

Ale można też tak jak wyżej ustawić "Tryb" niestandardowy, gdzie w przedziale czasowym będzie wyłączał bluetooth, a tryb powinien się synchronizować w zegarku.

0 Like