Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tryb narciarstwo

(Temat utworzony: 28-01-2022 06:54 PM)
1972 Wyświetlenia
Czaj3r
Explorer
Opcje
Cześć. Pytanie za 100 pkt. Tryb narciarstwo nie ma danych GPS oraz prędkości czyli dwie rzeczy które mnie najbardziej interesują. Trening rejestrowany Galaxy watch 4 w sparowaniu z Galaxy s20. Ma ktoś jakiś sposób żeby dostać te dane. Przecież w bieganiu czy rowerze jest wszystko. 

image

0 Like
26 Odpowiedzi
Krystuś
Voyager
Opcje
W rowerze górskim nie ma, szkoda słów...
Ale znacznie tańsze zegarki pokazuje tego typu dane.
Zaraz się zacznie batalia że masz napisać do samsunga z prośbą o dodanie tego typu danych ale nic to nie da...
Czaj3r
Explorer
Opcje
No niestety też jestem zawiedziony... Bardzo dziwne w zegarku za prawie 2000 zł...
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Zawsze tak tu jest. Przyjdą, powiedzą, żeby się skontaktować, bla bla bla, wszytko byle nie powiedzieć, że to nam nie wyszło, albo ze nie przemyśleli takiej opcji 😂
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Wydaje mi się, że najlepsza opcja będzie poszukanie apki, która ci będzie to w stanie zapewnić. Lepszej opcji nie widzę.
0 Like
Krystuś
Voyager
Opcje
Tylko popatrz na to w ten sposób, rower posiada dane z GPS rower górski już nie. Narty nie posiadają... to kwestia hmm olania tematu, bo wydaje mi się że to nie problem takie dane do treningu zaimplementować skoro w podobnym treningu one sa
0 Like
Krystuś
Voyager
Opcje
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Dobrze mówisz. Tyle, że jak już, to trzeba od razu pisać do samsunga z propozycją zmian. Bo tutaj można się pożalić, a przyjdą pewni użytkownicy i stwierdzą, że tak ma być. Jak miałem problemy z blokadą w GW 4, to przyszli i mówili że tak ma być, dla mojego bezpieczeństwa XD.
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Typowa rozmowa z większością ludzi tutaj, ale czasami sie trafiają, panowie jak wy, którzy nie brną ślepo. Fakt faktem, jestem fanem Samsunga, wszytko mam od niego, ale jak są problemy, to nie udaje, że ich nie ma, tylko próbuję je jakoś rozwiązać, porozmawiać ze społecznością, ale czasami sie nie da.
Krystuś
Voyager
Opcje

A ja z czystej ciekawości wysłałem zgłoszenie do samsunga. Niech mi merytorycznie wytłumaczą czym jest to spowodowane ze nie ma tego w jednym treningu co jest w innym