Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

stoper z zdefiniowanym czasem startu ?

(Temat utworzony: 31-07-2020 02:41 PM)
1531 Wyświetlenia
RGW1
Apprentice
Opcje

Szukam aplikacji Stoper na Galaxy Watch Active 2 - (choć zakładam że nie ma i pewnie należało by zrobić)

Potrzebuję możliwość zdefiniowania minuty startu, np ok 45:00.

Druga potrzeba to aby po 59 min, 59 sek. nie liczył 01 godz. 00 min. 01 sek., tylko liczył dalej w min np 70 min 04 sek.

Jestem sędzią piłkarskim i chciałbym w ten sposób odmierzać drugą polowe, czy dogrywką.

pozdrawiam Robert 

0 Like
5 Odpowiedzi
EwaK
Hotshot
Opcje

Jak wejdziesz w Galaxy Wearable i w aplikacje do pobrania to jest stoper. Tylko że jest to aplikacja płatna 😕 W celu wprowadzenia modyfikacji zawsze możesz się skontaktować z jej developerem.

RGW1
Apprentice
Opcje

kurcze, serio ? to jest odpowiedz na temat ?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@RGW1 kurcze, serio? Tak trudno samodzielnie przejrzeć dostępne w sklepie aplikacje?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
RGW1
Apprentice
Opcje

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@RGW1 zastanawiam się o co masz pretensję? Serio to takie trudne przeszukać sklep? Sprawdzić w opisach funkcjonalność danej aplikacji?

Wyobraź sobie, że jeżeli nikt takiej aplikacji nie potrzebował i nie używał, to nie uzyskasz podpowiedzi. A tym bardziej nikt nie będzie poszukiwał takiej aplikacji.

Takie to trudne do zrozumienia?

Czasami przydaję się własna inwencja i chęć do działania.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like