Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

czarna tarcza

(Temat utworzony: 23-08-2020 03:38 PM)
1165 Wyświetlenia
CzaryMary
Journeyman
Opcje
Drodzy Panstwo, uprzejmie proszę o podpowiedź jak ustawic czarna tarcze z niebieskim elementem taka jak na opakowaniu galaxy watch activ 1

image

Bo teraz mam boala z jakimś czerwono zielonym elementem, który nie wygląda zbyt ciekawie. Nie interesują mnie inne tarcze tylko ta z opakowania. Prosze o pomoc z jej ustawieniem. 
0 Like

6 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @CzaryMary 

Aby ja ustawić na zegarku weź zegarek i przytrzymaj na tarczy zegarka i przesuwaj aż ją znajdziesz. Screenshot_20200823-171258_Watch Active Plugin.jpgLub wejdź w aplikację Galaxy Wearable na dole wybierz Tarcze zegarka>Moje tarcze zegarka i wybierz oddech.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
Gurami
Pioneer
Opcje
Jak coś to polecam tą czytelna po polsku i nie ujeżdża baterii. najlepsze jest to że za darmo :winking-face: http://apps.samsung.com/gear/appDetail.as?appId=com.watchface.PM_Clear

Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć
przyjdż do Ustawienia>Dostępność>Ustawienia widoczności>kolory w negatywnie i przesuń suwak.

Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@CzaryMary  Ponowne uruchomienie zegarka nic nie daje?

Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@CzaryMary, Czy na pewno wyłączyłeś opcję "Kolory w negatywie" o której pisał @Kacper2 ?

Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@CzaryMary to wygląda na włączoną funkcję kolorów w negatywie, jak Ci tu wszyscy podpowiadają i jednocześnie pytają czy wyłączyłaś tę opcję?

Napisałaś kolejny raz to samo, ale już nie odpowiedziałaś na zdane pytanie.

Wiemy, że coś jest nie tak z kolorami, ale nie wiemy czy wyłączyłaś negatyw.

Może odpowiedzieć na to pytanie?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

13 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@CzaryMary  Chodzi o tę tarczę ?

Przechwytywanie.PNG

Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @CzaryMary 

Aby ja ustawić na zegarku weź zegarek i przytrzymaj na tarczy zegarka i przesuwaj aż ją znajdziesz. Screenshot_20200823-171258_Watch Active Plugin.jpgLub wejdź w aplikację Galaxy Wearable na dole wybierz Tarcze zegarka>Moje tarcze zegarka i wybierz oddech.

CzaryMary
Journeyman
Opcje

bardzo dziękuję za odpowiedź, zaraz będę działać

@vdsl2 tak tak, chodzi o tę własnie tarczę

wytłumaczcie mi moi drodzy o co chodzi z tymi tarczami. wybralam zgodnie z poleceniem @Kacper2 tarczę ciemną oddech. zrzuty ekranu ponizej. a na zegarku nadal te mdłe smugi i biala tarcza. nic z tego nie rozumiem. co ja robie zle??

20200824_000446_1278.jpg20200824_000522_1279.jpgScreenshot_20200824-000355_Watch%20Active%20Plugin.jpgScreenshot_20200824-000409_Watch%20Active%20Plugin.jpg

0 Like
Rozwiązanie
Gurami
Pioneer
Opcje
Jak coś to polecam tą czytelna po polsku i nie ujeżdża baterii. najlepsze jest to że za darmo :winking-face: http://apps.samsung.com/gear/appDetail.as?appId=com.watchface.PM_Clear
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć
przyjdż do Ustawienia>Dostępność>Ustawienia widoczności>kolory w negatywnie i przesuń suwak.
CzaryMary
Journeyman
Opcje
@Gurami bardzo dziękuję
0 Like
CzaryMary
Journeyman
Opcje
bardzo dziękuję wszystkim za pomoc. niestety mój zegarek nadsl jie działa prawidłowo z tarcza, która wybrałam. mało tego... spójrzcie proszę jakie cuda z kolorami sie j mnie dzieja i dlaczego tak...? wybrałam tarcze z zielonym górskim widokiem a na zegarku...ten sam widok w kolorze fuksji... zdjecia ponizej...
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@CzaryMary  Masz oryginalną tarczę?

CzaryMary
Journeyman
Opcje
@PrzemekM taką otrzymalam w zegarku, który dostałam w promocji Samsunga. nie wiem o co chodzi z nią ale kolory są w tym zefarku totalnie pomylone w porównaniu do aplikacji, ktora tez mam wiadomo skąd, jak wszyscy.
0 Like