Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Smart watch 4 clasic LTE - wysoka temperatura

(Temat utworzony: 17-10-2021 11:48 PM)
2068 Wyświetlenia
Jacekbo
Journeyman
Opcje
Cześć,
Zastanawiam się czy zegarek watch 4 clasic LTE jest bezpieczny dzisiaj zobaczyłem poparzenie na ręce, czy ktoś miał podobny przypadek?

image

image

12 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jacekbo  Cześć 

Jeżeli to rzeczywiście od zegarka to koniecznie trzeba udać się z nim do serwisu.

Nyuno
Pathfinder
Opcje
To jest poparzenie czy odparzenie? Mój zegarek w ogóle się nie grzeje, a już na pewno nie do temperatur przekraczających 47°C. Natomiast odparzenia jak najbardziej mogą wystąpić😊Toteż warto raz na dobę go zdjąć (np. do kąpieli) lub przekręcić o 180° (tarczą po drugiej stronie nadgarstka) co by skóra odpoczęła.

Jeżeli zegarek gorący to szybciutko do serwisu z nim.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Jacekbo Może to też być spowodowane prze ciasne zapięcie zegarka. 

0 Like
Jacekbo
Journeyman
Opcje
Ze zwykłym zegarkiem nie mialem takich problemów, tu pozostaje pytanie czy sprzęt jest bezpieczny
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Jacekbo Zwykły zegarek ma inna budowę i jest zrobiony z innego materiału. 

Jacekbo
Journeyman
Opcje
Tylko że zwykły zegarek nie nagrzewa się i nie parzy , mam wrażenie że to jest próba ignorowania problemu
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jeśli uważasz, że coś jest nie tak z zegarkiem to możesz udać się do serwisu. 

Serwis znajdziesz tutaj: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Nyuno
Pathfinder
Opcje

Nie ignorujemy Twojego problemu. Kilka osób już Ci napisało, że zegarek się nie powinien nagrzewać i tym bardziej parzyć. Jeżeli wyraźnie czujesz zwiększoną temperaturę zegarka niezwłocznie odwiedź autoryzowany serwis Samsung. Można odnieść wrażenie, że ignorujesz odpowiedzi innych użytkowników...🙁

Jacekbo
Journeyman
Opcje
Nie rozumiem tej agresji skierowanej w moją osobę, Samsung już miał wpadkę z wybuchająca baterią w modelu Note 7, wierzę że w tym akcesorium tego typu zdarzenie nie będzie miało miejsca. Moje zgłoszenie miało na celu pokazanie wystąpienia incydentu i ewentualne potwierdzenie czy problem pojawił się u innych użytkowników a nie atak na markę. Zamiast zaraportować fakt wystąpienia incydentu wyżej próbujecie dyskredytować moje wypowiedzi. Oby tego typu działania nie odbiły się czkawką.
Życzę wszystkim miłego dnia, temat uważam za zamknięty.
0 Like