Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

SM-R800 - problem z przywróceniem zakupionej tarczy

(Temat utworzony: 25-11-2020 07:47 AM)
418 Wyświetlenia
Falisty
Explorer
Opcje

Cześć

Swojego czasu zakupiłem tarczę do zegarka i zawsze jej używałem.

Ostatnio wymieniłem smartfon na inny model i pojawił się problem. Mianowicie po połączeniu zegarka, podczas przywracania zegarka z kopii zapasowej, nie wgrała się moja ulubiona tarcza. Żeby było ciekawiej, nie znalazłem jej już w sklepie. Co prawda tarcza widnieje w zakupionych, ale nic poza tym. Czy jest szansa na odzyskanie tarczy?

4 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Falisty, A co się dzieje jeśli próbujesz kliknąć tarczę na liście zakupionych aplikacji ? Jest tam możliwość instalacji ?

0 Like
Falisty
Explorer
Opcje
Właśnie nie. Jest tylko wpis w potwierdzeniach zakupu z informacja o nazwie tarczy, numer zamówienia, metoda płatności oraz data i cena zakupu a nic nie jest aktywne żeby kliknąć
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Falisty @kamil40013 Być może deweloper usunął tarczę ze sklepu i w takim przypadku nie ma szansy na jej reinstalację.

Niestety, był taki moment, że Samsung robił porządek w sklepie i usuniętych zostało wiele tarcz.

Sam jestem tego przykładem.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Falisty
Explorer
Opcje

Dzięki za odpowiedź. Też tak myślę, ale myślałem że jakoś można ją wydobyć z kopii zapasowej. Ale chyba nie, szkoda. A tak mi się podobała.

Dzięki

0 Like