Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Health Monitor nie uruchamia się

(Temat utworzony: 16-09-2024 09:58 AM)
227 Wyświetlenia
lakiri
Journeyman
Opcje
Witam, od jakiegoś czasu nie mogę korzystać z funkcji pomiaru ciśnienia i EKG na moim zegarku Galaxy Watch6 Classic. Aplikacja na zegarku wyłącza się natychmiast po uruchomieniu. Widżety na zegarku wyglądają tak, jak na załączonych zdjęciach, a po kliknięciu ich nic się nie dzieje. Dodatkowo, gdy próbuję skalibrować aplikację w telefonie, pojawia się komunikat o błędzie, mimo że zegarek jest cały czas podłączony do telefonu.

Chciałbym zresetować tę aplikację na zegarku, ale lista aplikacji w ustawieniach zatrzymuje się na ich ładowaniu. Z poziomu telefonu mogę jedynie wymusić zatrzymanie aplikacji, ale to nie pomogło. Zegarek był również kilkakrotnie uruchamiany ponownie. Wszystkie aplikacje i zegarek są zaktualizowane do najnowszej wersji. Czy ktoś wie, jak rozwiązać ten problem?

image

image

image

3 Odpowiedzi
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Próbowałeś ponownego parowania z telefonem?
Jeśli nie pomoże, to zostaje reset zegarka do ustawień fabrycznych.

lakiri
Journeyman
Opcje
Próbowałem i niestety to nie pomogło. Czy istnieje możliwość utworzenia kopii zapasowej zegarka (tarcze, ustawienia itp.), aby przywrócić je po zresetowaniu do ustawień fabrycznych?
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tak, istnieje możliwość utworzenia takiej kopii zapasowej w aplikacji Wearable. Spróbowałbym skonfigurować zegarek bez kopii zapasowej, sprawdzić czy problem występuję i dopiero po tym przywrócić kopie