Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung health jak zmienic jezyk komunikatow glosowych na polski?

(Temat utworzony: 01-05-2023 11:14 AM)
919 Wyświetlenia
Georgkwiat
First Poster
Opcje

0 Like
pkonrad
Voyager
Opcje

Jeszcze nie. W tygodniu nie bardzo miałem na to czas. Chce to zrobić "na spokojnie", żeby broń boże nie utracić danych programu Samsung Health.

0 Like
MarcinDCP
First Poster
Opcje

Aby mieć PL język w Przewodniku Głosowym Samsung Health konieczne jest pobranie i zainstalowanie mechanizmu syntezatora mowy SAMSUNG TTS.

Sprawdzone na S9, z polskiej dystrybucji, na którym fabrycznie nie było zainstalowanego PL Samsung TTS. Po instalacji ww. pojawiła się możliwość wyboru PL wersji głosowej przewodnika.

pkonrad
Voyager
Opcje

Dzięki za info. Oczywiście pomogło, ale przecież pracownicy Samsunga o tym nie wiedzieli, co w sumie nawet mnie nie dziwi. Tak niekompetentnej pomocy technicznej nie ma chyba żadna firma!

0 Like
topcio
First Poster
Opcje
U mnie również pomogło na S9+.
0 Like
Michal142
Explorer
Opcje
Ten przewodnik głosowy jest dostępny jedynie na Samsungach ?

Korzystam z LG V20+ Galaxy Watch i oczywiście S Health i nie widzę w ogóle tej opcji przewodnika głosowego.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Michal142 niestety, Samsung TTS przeznaczony jest dla urzadzeń Samsuga i do pobrania z Samsung Storeą

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
MisiaczekM
Pioneer
Opcje
google ma swój TTS po polsku
0 Like
Boreal
First Poster
Opcje

Mam dodatkowe pytanie - w któym miejścu jest menu "przewodnik głosowy" Mam wrażenie graniczące z pewnnością że u mnie nie ma takiego menu - czy jego wyłączenie może zależeć od wyboru jakichś ustawień? 

Pozdrawiam, 

Boreal

0 Like
MisiaczekM
Pioneer
Opcje

W dół - ustawienia - ogólne -sentyzator mowy - o to Ci chodiło?

0 Like
Pajaczek
Student
Opcje
Witam czy zegarki smart band 5 będą działać z aplikacja samsung health
0 Like