Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung Galaxy Watch Active2 blad łączenia z xiaomi redmi note 8t

(Temat utworzony: 16-08-2020 12:20 PM)
3105 Wyświetlenia
Szypkigonzo
Apprentice
Opcje

Witam mam problem z polaczeniem zegarka z tel. Bluetooth widzi zegarek łączy a gdy próbuje połączyć przez aplikacje Galaxy wearable zawiesza sie na ostatniej kropce podczas laczenia i wyskakuje na zegarku blad laczenia. Widzialem wcześniejsze posty ze ludzie mieli to samo na galaxy watch active 1 😕  probowalem łączyć z innym tel i np na Huawei dziala wszystko bez problemu zrobiłem na nim nawet aktualizacje zegarka i nadal problem z laczeniem z Xiaomi:/

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szypkigonzo, Wypróbuj sposób z wyłączeniem Wi-Fi oraz transmisji danych na czas parowania zegarka.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Szypkigonzo 

Czy przed założeniem tematu sprawdziłem czy niema podobnych?

Podobny temat https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/galaxy-watch-active-nie-łączy-się-z-xiaomi-redmi-note-8t... 

0 Like
Szypkigonzo
Apprentice
Opcje

Temat dotyczy  1 wersji zegarka ja pytam o active 2😊 

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Przeczytaj tam rozwiązania, A jeśli to nie pomorze to napisz.
0 Like
Szypkigonzo
Apprentice
Opcje

Probowalem robić to co tam pisali ale tam sa stare wtyczki da activ 1 i nic mi to nie daje dalej ten sam problem 😕 

0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szypkigonzo, Wypróbuj sposób z wyłączeniem Wi-Fi oraz transmisji danych na czas parowania zegarka.

Szypkigonzo
Apprentice
Opcje

Dzieki za pomoc. Połączyło sie od razu po wylaczeniu internetu na poczatku często przerywalo polaczenie po włączeniu wifi ale jakos narazie smiga :smiling-face: 

ewa95
Apprentice
Opcje

mam podobny problem, ale z telefonem oneplus 5t (android) i watch active 2... nie kończy wiązania w aplikacji... zainstalowałam starszą wersję plug in, próbowałam zresetować oraz połaczyć sie bez użycia wifi i danych... wcześniej miałam watch active 2 i wszystko działało jak trzeba 😞 będę wdzięczna za pomoc

0 Like
AgnieszkaG
Expert
Opcje

@ewa95 Jeśli problem nadal występuje, sprawdź parowanie zegarka z innym telefonem, najlepiej Samsung - jeśli masz taką możliwość. Może oczekuje jakaś aktualizacja, to należy ją pobrać. Potem zresetować zegarek i podjąć kolejną próbę sparowania z Twoim telefonem, reinstalując wcześnej aplikację Galaxy Wearable i PlugIn. 

0 Like