Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy Watch a zdjęcia z Whatsapp

(Temat utworzony: 13-10-2019 04:39 PM)
10214 Wyświetlenia
Glorias
Journeyman
Opcje

Witam,

Czy na wyżej wymienionym zegarku można odbierać obejrzeć zdjęcia, które ktoś nam wysłał na Whatsapp? Odczytuję wiadomości, mogę odpisać, ale jeśli przychodzi zdjęcie, mam tylko ikonke aparatu, zdjęcie nie  otwiera się. Natomiast zdjecia przychodzące mmsem są widoczne.

0 Like
Glorias
Journeyman
Opcje

@Nero211  napisał(a):

Witam

U mnie nie wyświetla zdjeć wysłanych zarówno przez MMS, WhatsApp czy Messager. Zna Ktos może przyczynę takiego stany rzeczy?

A wiadomości z Messenger odczytujesz? Ja mam tylko info kto i ile wiadomości, ale nie odczytam treści. Podobnie z Instagram. Płatna aplikacja nie działa.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Glorias na Gear S3 Frontier nie dość, że odczytuję, to jeszcze mogę odpisać. :winking-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Glorias
Journeyman
Opcje

@Szewcu72  napisał(a):

@Glorias na Gear S3 Frontier nie dość, że odczytuję, to jeszcze mogę odpisać. :winking-face:

A jakiej aplikacji do tego używasz? 

0 Like
Nero211
Apprentice
Opcje

Mogę odczytać treść wiadomości z Messengera i Whatsappa. Po zainstalowaniu na telefonie apki Textra  na zegarku wyświetlają się  już zdjęcia wysłane przez mms. 

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Glorias nie używam żadnej aplikacji. To wszystko mam dostępne z poziomu powiadomień w zegarku.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Glorias
Journeyman
Opcje

@Nero211  napisał(a):

Mogę odczytać treść wiadomości z Messengera i Whatsappa. Po zainstalowaniu na telefonie apki Textra  na zegarku wyświetlają się  już zdjęcia wysłane przez mms. 

To ja też powinnam odczytywać Messenger, a nie mogę. A instalowales dodatkowe aplikacje, czy z powiadomieniem widzisz treść? Ja mam zainstalowane, dzięki temu mam historię WhatsApp, ale na Messenger nie działa  nic. Już  mnie  to tak denerwuje....

0 Like
EwaK
Hotshot
Opcje

@Glorias kompletnie się nie dziwię 😕 Na początku używania GW też nie widziałam wiadomości na msg, ale później co ciekawe samo się naprawiło. Wszystkie aktualizacje masz pobrane? Reset zegarka nie pomaga? Płatne aplikacje kompletnie nie mają sensu, nie po to kupujesz zegarek z takimi opcjami, żeby jeszcze dodatkowo płacić za dziwne aplikacje :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye:

Kubanna90
Journeyman
Opcje
Witam. Podpinam się pod pytanie. Lecz mój problem polega na tym, że testując zegarek odczytałam zdjęcie z WatsApp, potem już przestało. Na żadnym komunikatorze nie działa, po resecie też nie działa. Zegarek używany z Samsung Galaxy A51
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kubanna90  Czyli tylko raz pojawiło się zdjęcie?

0 Like
Kubanna90
Journeyman
Opcje
Przekopałam Samsung Community po niemiecku i tam ktoś poradził aby w ustawieniach WhatsApp ustawić automatyczne pobieranie zdjęć przez dane komórkowe, Wi-Fi i w roamingu. Tak zrobiłam i póki co działa. Messenger dalej nie działa, ale nie wiem czy w ogóle powinien... 🤔
0 Like