Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung galaxy watch 46mm

(Temat utworzony: 14-03-2021 12:09 PM)
4394 Wyświetlenia
Nikodem18
Apprentice
Opcje
Witam mam pytanie czy ktoś pływał w tym zegarku i po tym działa w nim wszystko jak powinno.
16 Odpowiedzi
LoXy
Voyager
Opcje
Hej ja systematycznie korzystam z tego zegarka na basenach co sobote i nic się z nim nie dzieje
kkasiad
Journeyman
Opcje
Ja również. Trzeba włączyć tryb" blokada przed wodą "
niki19-74
Pioneer
Opcje
i ja również korzystam z basenu i sauny działa bez zmian jedynie co można zauważyć to delikatnie zmieniony dźwięk z głośniczka ale na drugi dzień działa normalnie może dlatego że nie ustawiałem ochrony przed wodą
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Raz miałem okazje go dużej zamoczyć ale nic złego mu się nie stało 

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Nikodem18 

Myślę że jak pójdziesz w zegarku popływać to się nie stanie, tylko pamiętaj, aby włączyć tryb blokady przed wodą. 

kkasiad
Journeyman
Opcje
Nie obawiasz się chodzić z elektroniką do sauny? Nic się nie dzieje? Ja wolę przed sauna zdjąć zegarek.
kkasiad
Journeyman
Opcje
Tryb blokady przed wodą włącza się sam, gdy się wybierze pływanie jako rodzaj trenibgu
elektromaniak
Pathfinder
Opcje
blokada przed woda włącza się sama po wybraniu treningu pływanie, poniżej zzrzut z pływania tak na próbę zrobiony trening pływanie! 😀

Screenshot_20210319-201423_Samsung Health.jpg

Screenshot_20210319-201407_Samsung Health.jpg

Michałł1
First Poster
Opcje
Na basenie itp spoko ale odradzam kąpiel w jeziorach czy morzu. W moim przypadku po wyschnięciu pokrętło skrzypiało i przycisk power słabo działał aż w końcu przestał się wciskać.
0 Like