Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S3 Frontier - gwarancja

(Temat utworzony: 14-05-2019 09:59 AM)
2161 Wyświetlenia
Kuba006
Pioneer
Opcje

Witam,

Czy to prawda, że na Gear S3, aby skorzystać z gwarancji, nie trzeba dowodu zakupu?

0 Like
18 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Już Ci to napisałem  mogłeś zawrzeć umowę kupna/sprzedaży. Teraz to jest twój problem serwis tez nie musi Ci przyjąć urzadzenia chyba że ustalisz to z firmą Samsung. 

0 Like
Kuba006
Pioneer
Opcje
Ale spokojnie, bez nerwów. Staram się ustalić, jak to wygląda dokładnie. :smiling-face:
Nie mam żadnych obiekcji do nikogo, to była moja decyzja o zakupie i wiedziałem, że brak dowodu zakupu, jest pewnego rodzaju loteria.
Miałem jednak nadzieję, że "warunkowa naprawa" odbywa się tak, jak w przypadku naprawy z dowodem zakupu. Że raz, serwis musi dokonać naprawy sprzętu. A nie, jak mówisz, gdy będą mieli taki kaprys
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jak pracowałem w jednym serwisie Samsunga to klijent musiał dostac decyzje o firmy Samsung. Pracownik serwisu nie podejnuje żadnej decyzji do czasu otrzymania odpowiedniego zlecenia gdzie było można dokonać bezpłatniej naprawy. 

Kuba006
Pioneer
Opcje
Okej. I teraz rozumiem, że w przypadku ewentualnej usterki, muszę najpierw kontaktować się bezpośrednio z producentem, wtedy z potwierdzeniem\zgoda od producenta, udać się do serwisu.

Wiesz, mam podobną sytuację z telefonem S10. :smiling-face: Ale to już mój błąd. Jestem marynarzem, kupiłem sobie telefon, kiedy byłem w porcie w Niemczech. Minęło trochę czasu na burcie, czas do domu i zostawiłem dowód zakupu na statku, na który już prawdopodobnie nie wrócę. Więc tak samo, zostałem tylko z warunkowa naprawa. :smiling-face:

Ale coś kojarzę, że kiedyś chyba z tego korzystałem w przypadku S8. Serwis był super miły i pomocny, naprawili bez gadania.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Wystarczy wykonać jeden telefon i zostanie podjeta decyzja ze strony Samsunga. Co do samego telefonu S10 jeśli była płatność kartą płatniczą wystarczy Ci wyciąg z banku.

Kuba006
Pioneer
Opcje
Niestety, płatność gotówką.
A jeśli chodzi o telefon, to po prostu na infolinię?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Tak wszystko załatwiasz przez infolinie lub przez dział reklamacji https://www.samsung.com/pl/info/contactus/

JanKowalski1
First Poster
Opcje

Absolutnie nie potrzeba Dowodu zakupu na Produktu Samsunga zakupione w PL Sprawdzone w Serwis SAMSUNG  Plaza Ka-ce,i POLECAM bo Pełna Profeska. Sprawdzone 07.08.2019r dotyczy Tabletów, Zegarków, Telefonów itp.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like