Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S3 Frontier - gwarancja

(Temat utworzony: 14-05-2019 09:59 AM)
2157 Wyświetlenia
Kuba006
Pioneer
Opcje

Witam,

Czy to prawda, że na Gear S3, aby skorzystać z gwarancji, nie trzeba dowodu zakupu?

0 Like
18 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kuba006, podejrzewam, że dowód zakupu jest potrzebny. Najlepiej zadzwonić do serwisu i dopytać jakie dokumenty są potrzebne podczas zgłaszania reklamacji z tytułu gwarancji. Listę punktów serwisowych znajdziesz na tej stronie.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kuba006  Dowód zakupu jest niezbędny do wykonania naprawy więcej znajdziesz na tej stronie Informacje o Gwarancji

0 Like
Kuba006
Pioneer
Opcje
A nie ma czegoś takiego, jak w przypadku Galaxy - Warunkowa naprawa?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kuba006  Tak jest coś takiego jak "naprawa warunkowa" ale jest ograniczona do jednej naprawy. Czyli nie korzystna dla ciebie w przypadku braku cześci nie zostanie urządzenie wymienione na nowe.

0 Like
Kuba006
Pioneer
Opcje
Czyli, jak rozumiem. Jeśli w serwisie będzie brak części, to oddadza mi zegarek nie naprawiony?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kuba006  Tak właśnie będzie. A co się stało z twoim dowodem zakupu ? Można otrzymać duplikat od sprzedawcy i nie robią z tym problemu.

0 Like
Kuba006
Pioneer
Opcje
Ale czy wtedy będę mógł skorzystać ponownie z "warunkowej naprawy"? Skoro zegarek nie został naprawiony?
Kupiłem bez dowodu, z drugiej ręki, podobno był to prezent od firmy. :smiling-face:
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kuba006  Nie ma mozliwości ponownej naprawy. Jeśli otrzymałeś urządzenie z drugiej ręki to jedynie może skorzystać osoba która otrzymała go w jakimś konkursie na podstawie dokumentu otrzymania nagrody. Ale to już musisz ustalić z infolinią Samsunga tel 22  607 93 33. 

Kuba006
Pioneer
Opcje
Tzn - Idę raz, nie ma części, otrzymuje sprzęt uszkodzony spowrotem i już więcej nie mogę iść na warunkowa naprawę?
0 Like