Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S24U, Watch6 Classic i Messenger - przy próbie wykonania połączenia zaczyna dzwonić zegarek

(Temat utworzony: 08-07-2024 02:30 PM)
1089 Wyświetlenia
Premek1988
Pathfinder
Opcje

Witam problem wygląda następująco. Przy próbie wykonania polaczenia przez messengera zaczyna mi dzwonić zegarek I jest napis pod kontaktem "odbierz na telefonie" I tak jest za każdym razem. Ogólnie na szczęście nie korzystam z tego typu komunikatorów, ale sytuacja zmusiła a tu taki problem zaistniał. Tel I zegarek ponownie uruchamiałem nic nie dało.

0 Like
8 Odpowiedzi
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
Ale jak wykonujesz/inicjujesz ty połączenie poprzez messenger czy jak ktoś do Ciebie dzwoni?
Możesz wyłączyć powiadomienia z messenger na zegarku
0 Like
Premek1988
Pathfinder
Opcje
No właśnie ja chce do kogoś zadzwonić naciskam słuchawkę w celu wykonania polaczenia i w tym momencie zaczyna dzwonić zegarek I jeszcze do tego z napisem "odbierz na telefonie"😅
0 Like
kiero256
Journeyman
Opcje
Mam ten sam problem z S24U i Watch4 Classic
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Premek1988 @kiero256 Próbowałbym w takim wypadku powtórnego parowania zegarka z telefonem po jego resecie. Najczęściej jest to główny, a czasem też i jedyny sposób na rozwiązanie uporczywych problemów z powiadomieniami:

Aplikacja Galaxy Wearable > Ustawienia Zegarka > Ogólne > Zeruj.

0 Like
Blondiii
First Poster
Opcje
Witam jak aktywować aplikacje messengera w smartwatchu modelSM-R920NZEAEUE
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Blondiii, Meta nie udostępniła aplikacji Messenger na zegarkach z systemem WearOS.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

czesioc65
First Poster
Opcje
Jak zainstalować messengera na watch 6 classic
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@czesioc65, Meta nie udostępniła aplikacji Messenger dla zegarków z systemem WearOS.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.