Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pytanie o watch 7

(Temat utworzony: 16-11-2024 11:48 AM)
798 Wyświetlenia
Opcje
Cześć, myślę o zakupie zegarka Galaxy Watch 7, niestety słyszałem o problemach z niskim czasem pracy baterii. Teraz pytanie do posiadaczy: czy po jakimś czasie bateria się zoptymalizowała, tak jak samsung odpowiada na każdy z tych komentarzy?

Pozdrawiam 

0 Like
15 Odpowiedzi
Opcje
A lte, I jaki rozmiar?
0 Like
Użytkownik12
Pioneer
Opcje
Powiem tyle jest to normalne zazwyczaj na nauczenie się wzorców zajmuje tydzień w zależności od modelu
0 Like
guzur
Apprentice
Opcje
Chyba jak leży w pudełku. Ja mam wyłączone wszystko poza bluetooth tak na prawdę i bateria mniej niż 12h
WarolKojtyla
Explorer
Opcje
Mam GW7 44 mm LTE od września, użytkuję go codziennie. W ustawieniach mam włączone wszystko poza LTE (z którego na razie nie korzystam) oraz Always-On Display. Wszystkie inne opcje, takie jak pomiar pulsu w czasie rzeczywistym i pomiary snu, mam włączone. Zegarek zdejmuję z ładowarki po prysznicu, gdy ma 100% baterii około 15:15–15:30. Śpię w nim, a rano mam mniej więcej 90%. Wracając po pracy (14:30–15:00), przy 65% podłączam go do ładowarki, i krąg się zamyka. Jak czasem nie miałem możliwości naładowania, to dwa dni wytrzymywał spokojnie, a trzeciego dnia około południa przechodził w tryb oszczędzania baterii.
0 Like
Opcje
Czyli jest ten czas satysfakcjonujący? A, jak długo trwa takie ładowanie?
0 Like
WarolKojtyla
Explorer
Opcje
W moim przypadku, opisanym sposobem korzystania wystarcza mi taki czas, ale są ludzie którzy na to plują. Bateria od 15% do 100% ładuję się ok. godzinę
0 Like