Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy Watch Ultra Tattoo

(Temat utworzony: 14-12-2024 09:36 AM)
234 Wyświetlenia
DUSZOL
Apprentice
Opcje

Witam. 2 lata temu posiadałem Watch 5 Pro i występował problem z sensorami które nie odczytywały poprawnie funkcji typu puls, ekg etc w miejscu gdzie mam tatuaż i ku mojemu zdziwieniu Ultra nadal ma ten sam problem. Zaznacze odrazu, że opcja z wyłączeniem wykrywania nadgarstka zmieniła tylko to że mam powiadomienia ( to zdecydowanie za mało wg mnie ). Czy Samsung ma zamiar coś z tym zrobić?

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam z tym nic nie da się zrobić. Taka specyfika czujników w smartwatchach i to tyczy się wszystkich smartwatchy nie tylko tych od Samsunga.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
X_bocik
Pioneer
Opcje
Nic nie można zmienić. Nawet po wejściu w zakładkę automatyczna blokada zegarka można dostrzec punkt:

*gdy nadgarstek ma tatuaż zegarek może nie odczytywać poprawnie stanu założenia. Aby zegarek mógł czytać takie info jak puls ciało musi być gołe.

Tatuaż jest dla nuego jak powłoka typu szmaciana rękawiczka. Żaden zegarek nie ma na to recepty i nic nie idzie w tym kierunku

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
5 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam z tym nic nie da się zrobić. Taka specyfika czujników w smartwatchach i to tyczy się wszystkich smartwatchy nie tylko tych od Samsunga.
DUSZOL
Apprentice
Opcje
No cóż... dobrze, że po prawej stronie nic nie mam 🫠
0 Like
Rozwiązanie
X_bocik
Pioneer
Opcje
Nic nie można zmienić. Nawet po wejściu w zakładkę automatyczna blokada zegarka można dostrzec punkt:

*gdy nadgarstek ma tatuaż zegarek może nie odczytywać poprawnie stanu założenia. Aby zegarek mógł czytać takie info jak puls ciało musi być gołe.

Tatuaż jest dla nuego jak powłoka typu szmaciana rękawiczka. Żaden zegarek nie ma na to recepty i nic nie idzie w tym kierunku
0 Like
DUSZOL
Apprentice
Opcje
I dlatego to jest mega słabe, że nic w tym kierunku nie robią 🤷 To już nie te czasy, że tatuaże mają nieliczni.
0 Like
X_bocik
Pioneer
Opcje
To jest prawda jednak dzisiejszs technologia nie jest na tyle zaawasniwana
0 Like