Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Promocje - żart?

(Temat utworzony: 27-12-2019 07:38 AM)
1344 Wyświetlenia
mwiza
Student
Opcje

Dzień dobry,

W tym roku Św. Mikołaj był tak łaskawy, a ja tak grzeczny, że pod choinką pojawił się Galaxy Watch Active2. Prezent tym milszy, że okraszony promocją 300zł zwrotu.

NIESTETY wielokrotne próby zarejestrowania się w promocji i skorzystania z niej zakończyły się niepowodzeniem.

Jestem ciekaw ilu z Was 'skorzystało' z tej Promocji i czy jest to standardowa procedura SAMSUNGa z ogłaszaniem promocji z których nie można skorzystać???

pozdrawiam, 

mwiza

0 Like
21 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mwiza  A co dokładnie się dzieje, jaki masz problem ?

https://www.samsung.com/pl/campaign/smartwatch/premia/

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mwiza, Czy zegarek został zakupiony u partnera handlowego, który jest objęty promocją ?

0 Like
mwiza
Student
Opcje
Tak, w firmowym sklepie Samsuga w Poznaniu
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mwiza, A co się działo podczas wypełniania formularza ? Bo ja teraz widzę coś takiego.

12.PNG

0 Like
mwiza
Student
Opcje
Tj opisałem Samsung
W trakcie rejestracji zegarka system mnie zablokował wyświetlając komunikat: Osiągnięto maksymalną liczbę zgłoszeń w ramach promocji, tym samym uniemożliwiając realizację promocji /mam PrtSc/
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mwiza  Pozostaje Ci wysłać e-maila, który jest zamieszczony w regulaminie cashbackgwa2@oexebusiness.com

Więcej znajdzie na stronie 6 § 7 Reklamacje. 

https://images.samsung.com/is/content/samsung/p5/pl/Regulamin_Cashback_smartwatch_aktualizacja.pdf

mwiza
Student
Opcje
Właśnie o to chodzi,
Jak można zorganizować promocję która ulega wyczerpaniu w połowie jej trwania?
Prawnie, pewnie jest ok ale wizerunkowo?? Przecież to firma Globalna /sic!/ a nie jakiś garażowy cwaniaczek, który postanowił ukręcić kilka stów na boku. To po prostu jest bardzo słabe..
Zakupiłem sporo urządzeń Samsunga min, Galaxy S7,9 jakiegoś Nota i Gear S3, który,nota bene, rozleciał się po niecałych dwóch latach użytkowania. Chciałbym pozostać klientem a taka promocja jest bez dwóch zdań najskuteczniejszą formą odstraszania
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mwiza, W regulaminie jest napisane, że pula na nagrody jest ograniczona, a co za tym idzie promocja może skończyć się wcześniej.

regulain.PNG

Pozostaje Ci tylko wysłanie reklamacji na podany wcześniej adres email.

mwiza
Student
Opcje
Dlatego napisałem, że ta promocja to żart a nie oszustwo.
Jeżeli jednak takich jak ja jest wielu to straty wizerunkowe z pewnością będa duużo bardziej kosztowne niż te kilkadziesiąt tyś dodatkowego przychodu.
Np. ktoś chciał kupić telewizor i "dzięki tej promocji" ma jedną firmę mniej do wyboru..
0 Like