Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy z trasą gpx w Pro 5

(Temat utworzony: 14-11-2022 05:35 PM)
3232 Wyświetlenia
Persika
Explorer
Opcje
Cześć, wgrywam trasę gpx (start i meta w tym samym miejscu, trasa z Mapy turystycznej), uruchamiam aktywność Piesze wycieczki i po dojściu do punktu startu dostaję komunikat typu osiągnąłeś 100% celu. Co może być przyczyną, że trasa nie uruchamia się? 
0 Like
60 Odpowiedzi
titus01
First Poster
Opcje
Witam, czy ktoś poradzi jak ściągnąć ten plik gpx . Dzięki. Pozdrawiam 
0 Like
Barteksbs
Navigator
Opcje
Cześć, opcje są dwie możesz za pomocą zegarka zapisać trasę , zegarek sam wykryje aktywność i zapiszę trasę wtedy na telefonie wchodzisz w apke samsung health -> ćwiczenia -> wyświetl historię treningów->wybierasz daną trasę->trzy kropki w prawym górnym rogu-> zapisz jako Gpx-> zaznaczasz track back i jak się poruszałeś-> zapisujesz->przechodzisz do moich plików klikasz w zapisany plik i już.

Druga opcja to pobranie trasy z google w formacie Gpx lub wykorzystanie jakieś apki.

Pozdrawiam
titus01
First Poster
Opcje
Dziękuję za odpowiedź.
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Próbowałeś wgrać trasę z innym początkiem i końcem? 👀

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

PatrykF
Expert
Opcje

@Persika Hej! Problem dotyczy jednej trasy, czy wszystkich plików gpx? I czy robisz wszystko zgodnie z instrukcją?

https://www.youtube.com/watch?v=oIFMNNRPWAo

Persika
Explorer
Opcje
Właśnie ustawiłam trasę z różnym początkiem i końcem i zadziałało. Dzięki za podpowiedź.
Persika
Explorer
Opcje
Dotyczy to różnych tras, które mają start i metę w tym samym miejscu. Tak, działam tak jak w instrukcji.
0 Like
Persika
Explorer
Opcje
Wystarczy, że start i meta oddalone są od siebie o parę metrów i wszystko działa. Jeśli w tym samym miejscu to kieruje mnie do punktu początkowego, a jak do niego dotrę mam komunikat "Trasa Ukończone" 100% celu.
0 Like
derce
Explorer
Opcje
Witam, proszę o informację jak mogę wgrać jakąkolwiek mape do 5 pro tak żebym mógł korzystać z niej offline czyli bez podłączania do telefonu.
Dziękuję za pomoc
0 Like