Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z tarczami z galaxy wearable

(Temat utworzony: 17-01-2022 01:10 PM)
6040 Wyświetlenia
Chudini39
Journeyman
Opcje

Posiadam galaxy watch 4 classic, sparowany z m52 5g i na tym telefonie nie mogę ściągać tarcz z galaxy wearable, po sparowaniu zegarka z a51 wszystko działa bez problemu, resetowałem zegarek odinstalowywałem aplikacje i nic, czy ktoś ma jakiś pomysł jak sobie z tym poradzić

0 Like
Chudini39
Journeyman
Opcje
Cały czas ten sam problem 1642439138581.jpg
0 Like
Ewamilozin72
Helping Hand
Opcje
Jest jeszcze jedna opcja a mianowicie proszę sobie na próbę ściągnąć i zainstalować aplikację Watch Facer pod WearOs jest tam dużo darmowych tarcz . Apke ściągamy na telefon i zegarek. Jeśli to nie naprawi problemu to pozostanie serwis. Problem może być zarówno po stronie telefonu jak i zegarka. Proszę wykonać te kroki i dać znać.
Chudini39
Journeyman
Opcje
Dziękuję za wsparcie, tarcze np. z Google Play mogłem pobrać i zainstalować, jeżeli o to Panu chodzi
0 Like
Ewamilozin72
Helping Hand
Opcje
A proszę mi jeszcze powiedzieć czy w aplikacji Wearable nie da się zmienić żadnej tarczy? Cześć z tarcz jest tam na system Tizen czyli na starsze modele zegarków Galaxy Watch 4 to WearOs więc cześć tarcz nie da się zainstalować w zegarku.
0 Like
Chudini39
Journeyman
Opcje
Da się tylko te które są już zainstalowane, a próbowałem na a51 pobrać jedna z klasycznych i poszło, a m52, którego używam prywatnie i chce z nim mieć sparowany zegarek nie idzie
0 Like
Chudini39
Journeyman
Opcje
Dodam jeszcze ze np. aktualizacja tarcz dostępnych w wearable też się powiodła
0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@Chudini39 jeśli wyzerowanie samego zegarka nie wystarczy, to będzie potrzebny również hard reset smartfona. Jeśli nawet to by nie przyniosło rezultatu, to możesz jeszcze wysłać raport o błędzie do inżynierów:
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b%C5%82%C...

0 Like
Aarrcziii
Journeyman
Opcje
Witam. Czy reset zegarka pomógł? Bo mam aktualnie ten sam problem
0 Like
Chudini39
Journeyman
Opcje
Poprawiło się bo aktualizacji telefonu
KMBak
Explorer
Opcje
Witam. Mam kolejny już zegarek od Samsung. Przeszedłem z Watch 4 Classic i zauważyłem irytujący problem z tarczami zegarków firm trzecich. Mianowicie nie wszystkie dane z SHealth są prawidłowo udostępniane do widgetów. Np. puls - zamiast wyświetlać ostatni zbadany to wyświetla jedynie napis puls i jest to skrót do pomiaru w SHealth. Ta sama tarcza na W4C działała dobrze w tej materii (to jest była skrótem, ale wyświetlała też tętno. Producent tarczy twierdzi, że to wina Samsunga...
0 Like