Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z samouczkiem galaxy watch

(Temat utworzony: 28-12-2019 02:50 PM)
15048 Wyświetlenia
Lesii
First Poster
Opcje

Dzień dobry,

Przy rozpoczęciu pracy zegarka załącza się samouczek. Wszystko działa dopóki nie pojawia się komunikat "Dotknij ekranu dłonią, aby go wyłączyć". Po dotknięciu pojawia się komunikat "Spróbuj ponownie. Dotknij ekranu dłonią aby go wyłączyć". Ponowne dotknięcia oraz resetowanie zegarka nie rozwiązuje problemu. Licze na pomoc.

0 Like
18 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Lesii przykryj cały ekran i przytrzymaj dłużej. Reset nic nie da ponieważ zegarek musi przejść konfigurację.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
MarcelWo
Apprentice
Opcje

Cześć. Mam podobny problem. Zegarek odpalony zgodnie z instrukcją, aż do komunikatu 'Spróbuj ponownie. Dotknij ekranu dłonią, aby go wyłączyć'. Reset nic nie dał. Jest jakieś inne rozwiązanie? Dzięki. 

0 Like
MarcelWo
Apprentice
Opcje

Cześć. Jeśli mogę doradzić, bo już znalazłem rozwiązanie. Trzeba otóż zrobić dokładnie to, co jest napisane: przyłożyć dłoń (!), nie palec. Po prostu dotknąć ekran otwartą dłonią. Pozdrawiam. 

Szewcu72
MegaStar
Opcje

Od zawsze tak było. :smiling-face-with-sunglasses:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
MarcelWo
Apprentice
Opcje

Nigdy w życiu nie miałem w ręku smartwatcha, więc fakt, że od zawsze tak było, nic mi nie mówił :smiling-face: 

Grzegorz777
First Poster
Opcje
Nie wiem jak wyłączyć ochronę przed wodą ?
Grzegorz
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Grzegorz777, Naciśnij i przytrzymaj klawisz ekranu startowego do momentu wyłączenia się tego trybu.

aaaaa123
First Poster
Opcje
Robię tak już 50 raz i cały czas to samo.co robic
0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@aaaaa123 czy zakrywasz tarczę zegarka w całości?