Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

#Galaxy Fit3 Brak wibracji przy powiadomieniach(sms,whatsappie...)

(Temat utworzony: 25-04-2024 05:46 PM)
903 Wyświetlenia
EDDIE2023
Pathfinder
Opcje
#Galaxy Fit3 Brak wibracji przy powiadomieniach(sms,whatsappie...)Przy połączeniach telefon ,Gmail,...są.
Rozładowanie baterii i reset nic niezmienił.

8 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@EDDIE2023, pisząc "reset", masz na myśli hard reset? Czy po tym wgrywałeś kopię zapasową?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
EDDIE2023
Pathfinder
Opcje
Tak wgrywałem.Ci od wsparcia piszą żeby zaktualizować ale oprogramowanie jest aktualne.
0 Like
DAVA55
Navigator
Opcje
Witam. Też tak miałem. Wystarczy zaznaczyć powiadamianie w danej aplikacji wearable i będzie działać
0 Like
EDDIE2023
Pathfinder
Opcje
Witam. Mam zaznaczone ,wszystkie inne zaznaczone wibrują.
Dzięki za pomoc.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@EDDIE2023, aktualizacja powinna zostać udostępniona w najbliższym czasie. W międzyczasie, jeśli będziesz chciał, możesz spróbować hard resetu bez kopii zapasowej.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

EDDIE2023
Pathfinder
Opcje
Dzięki za pomoc.
0 Like
Patrycja989
First Poster
Opcje

Zaczęłam dziś używać zegarka Fit3, a jedyne wibracje, jakie się pojawiają, to podczas połączenia telefonicznego. Przeszukałam już pół internetu (łącznie z tym forum), sprawdziłam wszystkie ustawienia w aplikacjach i zegarku i nadal dostaję tylko czerwoną kropkę po otrzymaniu powiadomienia, ale bez wibracji, a po to kupiłam zegarek. Czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł? 

W Galaxy Wearable mam zaznaczone, z których aplikacji chcę mieć powiadomienia, wibracje są włączone, ale ściąge je tylko wtedy, gdy ktoś do mnie dzwoni. Potrzebuję dostępu przede wszystkim do Messengera

0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Próbowałaś zresetować opaskę do ustawień fabrycznych.