Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z polaczeniem glosowym watch 46mm

(Temat utworzony: 11-01-2020 02:47 PM)
201 Wyświetlenia
Buku
Explorer
Opcje

Witam 

Czy ktoś po aktualizacji tizen 4.0.0.7 ma problemy z polaczeniem telefonicznym? Wszyscy rozmówcy mówią że słyszą tylko siebie i dziwne sprzężenie. Występuje to tylko na zegarku, jak przezuce połączenie na telefon jest wszystko ok. Czy może usterka sprzętu? 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Buku
Explorer
Opcje
No to zostaje oddać po raz kolejny z rękojmi i tym razem już prosić o zwrot gotówki... Co pozostaje 5razy w ciągu roku to już za wiele... Najpierw czujniki teraz to.
Po za tym jeśli faktycznie będzie to kolejna wada to brawa dla serwisu co wysyłają taki zegarek do klienta bez testów?!
Poczekam do pon czy ktoś jeszcze nie powie że ma taki sam problem

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
5 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Buku jaki telefon? Czy próbowałeś resetu zegarka?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Buku
Explorer
Opcje
Tak robiłem reset. I sprawdzałem na 2 różnych telefonach. Sony i samsung. Na obu jest to samo. Niestety nie wiem czy to problem aktualizacji 4.0.0.7 bo zegarek przyszedł z serwisu po naprawie i może przyszedł zepsuty.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Buku myślę, że gdyby problem był związany z aktualizacją, to na forum pojawiłby się informacje od innych użytkowników.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Rozwiązanie
Buku
Explorer
Opcje
No to zostaje oddać po raz kolejny z rękojmi i tym razem już prosić o zwrot gotówki... Co pozostaje 5razy w ciągu roku to już za wiele... Najpierw czujniki teraz to.
Po za tym jeśli faktycznie będzie to kolejna wada to brawa dla serwisu co wysyłają taki zegarek do klienta bez testów?!
Poczekam do pon czy ktoś jeszcze nie powie że ma taki sam problem
0 Like
EwaK
Hotshot
Opcje

@Buku testowałam GW46 po aktualizacji i wszystko jest ok. Najwyraźniej faktycznie pozostaje serwis 😕

0 Like