Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z ładowaniem GW4 Classic

(Temat utworzony: 27-09-2022 05:10 PM)
955 Wyświetlenia
Barbartek
First Poster
Opcje
Witam. Kupiłem ładowarkę EP-P2400 do mojego S22 z myślą o ładowaniu na niej też zegarka i sluchawek (oczywiście nie w tym samym momencie). Buds Live ładują się bez problemu,  ale po odłożeniu na ładowarkę zegarka miga na niej czerwona dioda, a zegarek się nie ładuje. Jaka może być tego przyczyna i czy można coś na to poradzić?
0 Like
23 Odpowiedzi
DeliaMax
First Poster
Opcje
Hej zgubiłam ładowarkę od zegarka, którą odnalazłam po tygodniu, więc przez tydzień z niego nie korzystałam. Kiedy podłączyłam zegarek (do oryginalnej ładowarki), okazało się, że nie chce się naładować. 
Ładowarka działa, bo naładowała inny zegarek Samsunga. Inna ładowarka też go nie naładowała. 
Przed zgubieniem ładowarki zegarek nie zacinał się i nie miał problemów z ładowaniem i baterią. Podczas przerwy nie był również narażony na wstrząsy i wodę.

Wie ktoś może, co może być przyczyną i ewentualnie czy da się coś zrobić z tym samemu, zanim pójdę do serwisu?
Z góry dziękuję 
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DeliaMax, Pozostaw zegarek na ładowarce przez dłuższy czas. Co jakiś czas podnoś i umieść ponownie zegarek na ładowarce. Wykonaj także miękki reset zegarka, przytrzymując oba przyciski na zegarku przez kilka sekund.

Mattbot
First Poster
Opcje

Podpinam się pod pytanie,  ponad dobę próbowałem na ładowarce trzymać zegarek, moje podejrzenia są takie że zegarek rozładował się na tyle że nie podejmuje żadnej aktywności na ładowarce. Czy coś można z tym jeszcze zrobić?

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mattbot, Poza tym, co napisałem, nic więcej nie można zrobić. Pozostaje serwis. Nawet jeśli zegarek by się naładował, to po tak głębokim rozładowaniu bateria nie trzymałaby zbyt długo.

Autoryzowane Centra Serwisowe
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/