Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podwójne liczenie kroków fit3

(Temat utworzony: 06-12-2024 04:06 PM)
352 Wyświetlenia
sobi2-2
First Poster
Opcje

Cześć, od kilku dni posiadam Samsung Galaxy Watch Fit3. Wszystko super, poza sprawą, że opaska źle nalicza kroki. Przy machaniu ręką i nie wykonywaniu żadnych kroków, nadal jest to naliczane. Jak to naprawić, co zrobić? Głównie kupiłam ją do kroków i kalorii. A nie działa to dobrze. Machanie ręką nie jest równe chodzeniu. Niemożliwe, że zrobiłam dzisiaj 6 tysięcy kroków, po domu i idąc do sklepu! Proszę o szybką pomoc..

0 Like
3 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć! Niestety jest to przypadłość opasek i to nie tylko Samsunga. Jedne co mogę zalecić to zresetowanie opaski do ustawień fabrycznych. Może kiedyś jakaś aktualizacja to poprawi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@sobi2-2 Jeśli po przywróceniu ustawień fabrycznych opaski, bez przywracania kopii zapasowej, problem dalej będzie występował, to prześlij proszę Zgłoszenie. 

Aby to zrobić przejdź do: Wearable -> na dole kliknij ikonkę Kół i Kwadratów -> Trzy kropki -> Ustawienia -> Kontakt z nami -> Wyślij zgłoszenie -> Ikona ołówka -> Galaxy Fit3 -> Dalej -> Opisz problem, pamiętaj aby opcja "Wyślij dane raportu systemu" była zaznaczona -> Wyślij.

m4tekt
Voyager
Opcje
Samsung Heath>kroki>3kropki>wybór kroków do wyświetlenia. Zobacz co masz zaznaczone, ewentualnie zmień.
Ps. ja po domu normalnie robię 6k kroków.
0 Like