Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Po aktualizacji do android 12 na s10 lite problem z synchrinazcją gear s3

(Temat utworzony: 23-01-2022 02:10 PM)
472 Wyświetlenia
KrzysztofGor
Apprentice
Opcje
Po aktualizacji do androida 12 mam problem z synchronizacja zegarka gear s3 czy ktoś ma podobny problem z jakimkolwiek zegarkiem czy to wina samego s3?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
KrzysztofGor
Apprentice
Opcje
Problem ustąpił po odinstalowaniu aplikacji Health i po ponownym zainstalowaniu. Dziwne było to,że aplikacja była świeżo zaaktualizowana.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@KrzysztofGor Co masz dokładnie na myśli pisząc synchronizacja - brak danych z zegarka na telefonie ? 

0 Like
KrzysztofGor
Apprentice
Opcje
Np w aplikacji samsung health
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@KrzysztofGor Próbował Pan ponownie uruchomić zegarek oraz telefon ?

Próbował Pan ponownie połączyć telefon z zegarkiem ?

Próbował Pan ponownie sparować telefon z zegarkiem ? 

0 Like
KrzysztofGor
Apprentice
Opcje
Zegarek resetowałem, rozłączałem,parowalem i nadal jest to samo. Wydaje mi się,że poprostu jest to błąd w samym androidzie. Pomyślałem,że ktoś ma podobny problem do mojego. Widziałem w jednym poście,że watch 4 również nie może zsynchronizować kroków w aplikacji Health. A u mnie to je tylko kroki ale wszytko. Dziwne jest to,że z aplikacje wearlabe śmiga tak jak powinno ale po wejściu w aplikacje Health jest problem.
0 Like
Ewamilozin72
Helping Hand
Opcje
Witam. Proszę wykonać te kroki . Odinstalować aplikacje Wearable oraz wszystkie Pluginy, wyczyścić pamięć podręczna tych aplikacji. Sparować na nowo zegarek z telefonem bez przywracania kopii zapasowej w zegarku. Problemem może być wersja Bluetooth w Gear S3 jest 4.2 a w S10 jest 5.0 .
Rozwiązanie
KrzysztofGor
Apprentice
Opcje
Problem ustąpił po odinstalowaniu aplikacji Health i po ponownym zainstalowaniu. Dziwne było to,że aplikacja była świeżo zaaktualizowana.
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Super, że udało Ci się samemu rozwiązać problem !

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KrzysztofGor  Super że problem ustąpił najczęściej właśnie pomaga ponowne zainstalowanie aplikacji lub wyczyszczenie jej danych.