Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Plan taryfowy Galaxy watch Ultra

(Temat utworzony: 17-09-2024 10:29 AM)
327 Wyświetlenia
Palec11
Navigator
Opcje
Mam takie pytanie można jakoś ustawic aby plan taryfowy włączał się tylko wtedy kiedy zegarek traci połączenie z telefonem ? 
9 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Kiedy zegarek jest połączony z telefonem, każde połączenie, wiadomość jest realizowane przez kartę SIM w telefonie. Zegarek używa eSIM podczas braku połączenia telefonu przez Bluetooth.
Palec11
Navigator
Opcje
Rozumiem tylko teraz pytanie jaki to ma realny wpływ na zużycie baterii 80% zegarek jest połączony z telefonem. Ale czasem zdarza mi się zapomnieć telefonu^^
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Karta eSIM zużywa więcej energii niż połączenie Bluetooth, jednak jeśli Pan nie będzie korzystał z internetu LTE w zegarku i zasięg będzie dobry (min. 2 kreski) to nie powinno mieć to dużego wpływy na baterie Watcha Ultra.
mierzeja
Journeyman
Opcje
Witam chciałem się podłączyć bo ten post jest jakby najbliżej mojej sprawy zamówiłem kartę SIM Po operatora chciałem zainstalować ją w zegarku Watch 4 Classic Bluetooth ale niestety wszystkie odpowiedzi dotyczą menu którego ja nie posiadam. Czy jest jakaś możliwość rozsądnego rozwiązania mojego problemu?
Palec11
Navigator
Opcje
Hmm a jesteś pewny że kupiłeś zegarek z LTE ?
0 Like
mierzeja
Journeyman
Opcje
Witam chciałem prosić o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu, zamówiłem kartę eSIM u mojego operatora i chciałem zainstalować ją w zegarku Watch 4 Classic Bluetooth ale niestety wszystkie odpowiedzi dotyczą menu którego ja nie posiadam. Czy jest jakaś możliwość rozsądnego rozwiązania mojego problemu?
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, jeśli chcemy skonfigurować eSIM musimy posiadać odpowiedni zegarek . Zegarki obsługujące eSIM mają dopisek LTE w nazwie. Wersje Bluetooth nie obsługują eSIM, stąd brak odpowiedniej zakładki.
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie może Pan zainstalować kart eSIM, ponieważ Pana zegarek to wersja Bluetooth. Jeśli chcemy korzystać z eSIM musimy posiadać zegarek z dopiskiem LTE. W pana przypadku nic nie da się zrobić, aby uruchomić kartę w zegarku
mierzeja
Journeyman
Opcje
Dzięki bardzo za odpowiedź i jasne wyjaśnienie sprawy bo bałem się szczerze powiedziawszy że zaraz znajdą się fachowcy którzy będą mówili tylko zrozumiałym językiem dla nich No bardzo żałuję bo chciałem troszeczkę rozszerzyć możliwości tego zegarka ale jak się nie da to trudno takie życie jeszcze raz dzięki bardzo.