Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Numer seryjny Galaxy Watch4

(Temat utworzony: 22-12-2021 11:39 AM)
5585 Wyświetlenia
Julin12
First Poster
Opcje

Mam problem ze znalezieniem numeru seryjnego i numeru modelu. Teoretycznie wiem gdzie go szukać. Chciałam zarejestrować go na stronie, lecz żadne z tych kodów nie działa i ciągle pojawia się komunikat abym sprawdziła czy wszystko jest wpisane dobrze.

Galaxy Watch4 

0 Like
9 Odpowiedzi
konrad1977
Pioneer
Opcje
Wejdź na zegarku w ustawienia i na samym dole jest informacja o zegarku wejdź w to ustawienie i tam jest wszystko
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Julin12  Numer seryjny można znaleźć również na opakowaniu

linejdz
First Poster
Opcje

Czy wie ktoś gdzie znajduje się nr seryjny Watch5?

0 Like
Drd0
Helping Hand
Opcje
Witaj, wchodzisz na zegarku w telefon tak jak byś chciał dzwonić, wpisujesz *#06# i przewijasz na dół.
Jeżeli numer seryjny potrzebny Ci jest do jakiejś promocji to dla wersji lte w formularzach wpisujemy imei.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@linejdz  numer seryjny można znaleźć wchodząc w ustawienia zegarka i informacje o zegarku, lub na tylnej pokrywie, ewentualnie pudełko.

Drd0
Helping Hand
Opcje
W zegarku w wersji LTE na tylnej pokrywie jest tylko numer imei, z tego co kojarzę na pudełku również nie ma numeru seryjnego-tylko imei.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Numer seryjny znajdziesz w informacjach o zegarku, natomiast jeżeli jest to wersja lte Ti na pokrywie będzie imei. To on jest w pierwszej kolejności potrzebny np. W serwisie. Dopiero gdy go nie ma to numer seryjny.

0 Like
korczi86
First Poster
Opcje
Witam mam problem ze znalezieniem numeru imei. Potrzebuję go do zarejestrowania SM- Galaxy watch 4. Nie mam go w info o urządzeniu. Po wpisaniu kodu *#06# w zegarku wyświetla się tylko numer seryjny.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@korczi86  Witam

Jeżeli zegarek jest w wersji tylko wifi to będzie miał tylko numer seryjny, natomiast jak jest w wersji lte to powinien mieć numer imei dodatkowo.