Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Nie wyświetlanie danych z zegarka w aplikacji

(Temat utworzony: 14-02-2020 08:03 AM)
6401 Wyświetlenia
Honka_Biedronka
Journeyman
Opcje

Od tygodnia jestem szczęśliwa posiadaczką Samsung Smart Watch 42 mm. Niesety treningi czy nawet kroki zarejestrowane w zegarku nie są pokazywane w aplikacji Samsung Health, korzystam z telefonu na systemie IOS, czy to może byc powód? Jak prawidłowo ustawić aplikację/zegarek żeby dane się pokrywały?

0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Honka_Biedronka, Próbowałaś ręcznie przeprowadzić synchronizację w Samsung Health poprzez przeciągnięcie w dół na głównym ekranie aplikacji ?

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Honka_Biedronka, Uruchom ponowine oba urządzenia. Jeśli Samsung Health dalej nie będzie wykrywał urządzenia, to rozparuj zegarek z telefonem, odinstaluj Samsung Health, Galaxy Wearable, zainstaluj ponownie i na nowo połącz zegarek.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

10 Odpowiedzi
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Honka_Biedronka, Próbowałaś ręcznie przeprowadzić synchronizację w Samsung Health poprzez przeciągnięcie w dół na głównym ekranie aplikacji ?

0 Like
Honka_Biedronka
Journeyman
Opcje

Oczywiście. Nawet kilka razy dziennie 

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Honka_Biedronka, Pojawia się przy tym jakiś komunikat o błędnej synchronizacji ?

0 Like
Honka_Biedronka
Journeyman
Opcje

36B7F40E-9320-44C1-9D26-208054D4DDB6.jpeg

Zegarek jest połączony bluetoothen 

0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Honka_Biedronka, Uruchom ponowine oba urządzenia. Jeśli Samsung Health dalej nie będzie wykrywał urządzenia, to rozparuj zegarek z telefonem, odinstaluj Samsung Health, Galaxy Wearable, zainstaluj ponownie i na nowo połącz zegarek.

Honka_Biedronka
Journeyman
Opcje

Ha! Zadziałało. Wystarczyło uruchomić urządzenie ponownie :face-with-tears-of-joy: Dziękuje za pomoc 

Robert 1
First Poster
Opcje

Mój telefon nie może pobrać danych z smartbanda. Próbowałem już wyłączać i włączać telefon, odinstalowywałem samsung Heath i nadal nie działa.

0 Like
IgorM
Navigator
Opcje

@Robert 1  Z jakim modelem telefonu masz sparowaną opaskę? Jeśli z telefonem marki Samsung, to spróbuj wzyrować jeszcze ustawienia sieciowe w telefonie: Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie ustawień sieciowych > Resetuj, i wtedy spróbuj ponownie sparować urządzenia w Galaxy Wearable. 

Members_GELARSC
First Poster
Opcje

Co w przypadku gdy dane nie są przenoszone z zegarka na aplikacje samsung health, mimo że pokazuje że smartwatch jest sparowany? Powyższe rady niestety nie działają 

0 Like