02-04-2022 02:07 PM
Cześć! Mam problem z nowym zegarkiem i połączeniami e-sim. Technik z t-mobile mówi, że wszystkie funkcje zostały prawidłowo włączone i działają. Ale niestety gdy chcę wykonać połączenie najpierw zegarek pyta czy może wykonywać połączenia z kartą e-sim, a później wyrzuca błąd "nie zarejestrowano w sieci" a za chwile przychodzi powiadomienie: "karta sim nie jest obsługiwana w przypadku usług głosowych" Resetowanie telefonu i zegarka nic nie daje, przywrócenie ustawień fabrycznych w zegarku również nic nie daje. Co mi pozostaje zrobić?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
25-11-2023 06:33 PM
21-05-2024 08:59 PM
Mam Watch5 i rok temu aktywowałem multisim na zegarku, rok działało bez problemu, od ok. 2 miesięcy niestety nie działa komunikat "nie zarejestrowano w sieci"! 3 razy nadawny nowy multisim, 2 wizyty u "fachowców" w punktach Tmobile, resetowny telefon, resetowany zegarek, wszytkie ustawienia jak należy i nie działa!!! Komunikat "nie zarejestrowano w sieci"! Z 4 razy rozmawiałem na infolinii Tmobile i żadnych pomysłów rozkładają ręce! Na ten moment zrezygnowałem z usługi, wróce jak znajdzie się rozwiązanie.