Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Nie działa pomiar ciśnienia oraz ekg

(Temat utworzony: 08-04-2022 09:24 AM)
9019 Wyświetlenia
Kamileoo
Pioneer
Opcje
Witam, zegarek Galaxy Watch 4, telefon S20 Ultra. Nie działa mi pomiar ciśnienia oraz EKG. Dlaczego? 
image

0 Like
Przejdź do rozwiązania
69 Odpowiedzi
Xysio
Explorer
Opcje

Cześć, 

Od jakiegoś czasu a dokładnie od 11 lutego pomiary ciśnienia krwi nie zostają zapisane w aplikacji samsung health, czy ktoś z Was ma taki sam problem?

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Xysio, nikt czegoś takiego nie zgłaszał, spróbuj na telefonie zrobić Wipe Cache Partition oraz Repair Apps: https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Xysio
Explorer
Opcje
Cześć, pomogła reinstalacja i ponowna kalibracja Samsung Health Monitor
Jurek85
First Poster
Opcje

16773151798373842088453555821313.jpg

 mam podobny problem nie działa EKG i tętno reszta działa jak by nie widział że mam zainstalowane Samsung health był już reset i odinstalowanie zainstalowanie może robię coś źle telefon Xiaomi 11t

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jurek85, Pomiar EKG oraz ciśnienia działa tylko w połączeniu z telefonami Samsung.

Kamileoo
Pioneer
Opcje
Z tego co wiem, ekg itp nie działają na innym telefonie niż samsunga
0 Like
Members_oBizbep
First Poster
Opcje

zegarek Galaxy Watch 4 pro jak i pro 5 do pomiaru ciśnienia to jeden wielki szmelc. Kolejnego szmelc watcha sobie odpuszczę 

0 Like
Iwona J
First Poster
Opcje

W niedzielę zrobiłam aktualizacje GWE2 na galaxy watch SM-R800 .Od tego czasu nie działa czujnik pomiaru tętna,czujnik snu rem. Nie wiem co teraz mam zrobić. Przed aktualizacją wszystko dobrze działało. Zegarek nie jest na gwarancji a ewentualne uszkodzenie nie powstało z mojej winy tylko przez aktualizację.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Iwona J  Dzień dobry 

Proszę wykonać reset zegarka I go skonfigurować,  zobaczymy czy dalej będzie problem.

Iwona J
First Poster
Opcje

@PrzemekM Niestety po resecie dalej nie działa czujnik pomiaru tętna 😞

0 Like