Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nasze tarcze zegarków

(Temat utworzony: 15-04-2019 08:27 PM)
99672 Wyświetlenia
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W tym temacie będziemy mogli dzielić się naszymi ciekawymi  tarczami zegarków. Wrzucam poniżej tarcze jakie używałem wcześniej a na końcu taka jaką mam obecnie na zegarku. Spis wszystkich  jakie posiadamy zainstalowane możemy znaleźć w aplikacji Galaxy Wearable w zakładce "Tarcze zegara" Pochwalcie się jakie  posiadacie tarcze na swoich zegarkach.                                                                                                                                                                                                           

LucyLucyFrontierFrontierCarbon BlueCarbon BlueKlepsydraKlepsydra

I obecna tarcza zegarka:

AD BlueAD Blue                 Screen_20190602_003540.png

SCUW_A23_V11SCUW_A23_V11

Animowana TapetaAnimowana Tapeta

Screenshot_20211028_113448_sysui.png

Screenshot_20211028_114032_sysui.png

617 Odpowiedzi
Mrgaretka30
Helping Hand
Opcje

z tego co zauważyłam to takie opcje "pogody pulsu i baterii," można sobie ustawić, jeśli się chce albo ukryć.... tak ma spora ilość tarcz

MałaGosia
0 Like
Mrgaretka30
Helping Hand
Opcje

Jak otwieram apkę "Galaxy Werable" tam klikam "Tarcze zegarka"zjeżdżam w dół i strzałkę w opcji "Więcej tarcz"  na samym dole - a to przerzuca mnie na stronę do pobierania. Tam można szukać według różnych kategorii.  A przy możliwości zmiany pasków czy bransoletek -zegarek przebieram tak często jak siebie choćby samą personalizacją.

Tarcza o nazwie "Diamond Gold Watch Face" a drugi kolaż to tarcza "Flower"

20230520_223708.jpg20230520_223519.jpg

MałaGosia
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
304 PS - tarcza dla modelu Galaxy Watch 4 i Galaxy Watch 5 - link bezpośredni (może działać tylko z poziomu komputera): 

304_GP.png

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Szewcu72
MegaStar
Opcje
305 PS - tarcza dla modelu Galaxy Watch 4 i Galaxy Watch 5 - link bezpośredni (może działać tylko z poziomu komputera): 

305_GP.png

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
LarsonP
Pathfinder
Opcje

Jakby ktoś był zainteresowany to widzę, że w aplikacji Galaxy Wearable dla GW4 Classic pojawiły się tarcze z najnowszych GW6 😃

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@LarsonP  dzięki za informacje 🙂

Szewcu72
MegaStar
Opcje
306 PS - tarcza dla modelu Galaxy Watch 4 i Galaxy Watch 5 i Galaxy Watch 6 - link bezpośredni (może działać tylko z poziomu komputera): 

306_GP.png

Szewcu72
MegaStar
Opcje
307 PS - tarcza dla modelu Galaxy Watch 4 i Galaxy Watch 5 i Galaxy Watch 6 - link bezpośredni (może działać tylko z poziomu komputera): 

307_5.png

Szewcu72
MegaStar
Opcje
308 PS - tarcza dla modelu Galaxy Watch 4 i Galaxy Watch 5 i Galaxy Watch 6 - link bezpośredni (może działać tylko z poziomu komputera): 

308_5.png

Grzywi
Apprentice
Opcje
Skąd pobieracie tarcze na Wasze zegarki Watch 5 Pro? Tarcze domyślne nie są zbyt ciekawe a szczerze mówiąc mam ogromny problem ze znalezieniem czegoś ciekawego. Może zatem coś polecicie?
0 Like