Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

mi fit

(Temat utworzony: 22-03-2021 09:20 AM)
2368 Wyświetlenia
ElvisPelvis
Student
Opcje
Kochani! 
Może ktoś to jakoś zrobił? Ja jestem bardzo samsungowa ale niestety nie które przyjaciółki bawią się w opaski mi . Ostatnio ścigamy się w krokach. Niestety mojego zegarka telefonu nie da się podłączyć do programu MiFit którą dziewczyny używają . Co mam robić? 
Posiadam samsunga 20nota No i oczywiście Galaxy watch . Może komuś się udało.
0 Like
11 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @ElvisPelvis 

Czy do połączenia zegarka używasz aplikacji Galaxy Wearable? 

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
MiFit łączy się tylko z akcesoriami Xiaomi
ElvisPelvis
Student
Opcje
No właśnie nie używam tej aplikacji . Bo tam tego nie ma .
0 Like
ElvisPelvis
Student
Opcje
A czy nie ma jakiegoś sposobu konwentera albo coś
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

To nic dziwnego że nie możesz połączyć. Poniżej masz link do poprania aplikacji Galaxy Wearable.

https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.app.watchmanager&cId=000003... 

ElvisPelvis
Student
Opcje
Chyba się nie zrozumieliśmy. Mój zegarek jest podłączony do tej aplikacji, zależy mi natomiast na liczeniu kroków w aplikacji MiFit.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@ElvisPelvis Niestety nie da się tak zrobić. 

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie ma. To jest typowa aplikacja do akcesorii Xiaomi. A dla akcesorii od Samsunga jest ta o której wspomniał @Kacper2 Galaxy Wearable.
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@ElvisPelvis Tak jak wspomnieli przedmówcy nie ma możliwości bezpośredniego połączenia Galaxy Watch z aplikacją Mi Fit, ale możesz zobaczyć czy da się synchronizować dane pomiędzy aplikacjami. Mówię tutaj o Samsung Health oraz Mi Fit. W Internecie znajdziesz dużo poradników, jak połączyć Mi Fit z Samsung Health, nikt niestety nie opisał złączenia w drugą stronę. Jak pokombinujesz to może uda Ci się połączyć wcześniej wspomniane aplikacje w drugą stronę i finalnie uzyskać to czego potrzebujesz. 

0 Like